Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Имейлите, които не мога да изпратя


Имейлите, които не мога да изпратя

993

Американската певица, автор на песни и актриса Sabrina Carpenter се радва на особена почит сред по-младите слушатели, именно те са предложили  неин албум да бъде включен в меломанското предаване "Картини от една изложба".

Тя от малка застава пред камерите за телевизия и кино – през 2011 г., когато е на 12 години, изиграва първата си роля в драматичния сериал "Law & Order: Special Victims Unit" ("Закон и ред: Отдел за специални жертви") по телевизионния канал NBC, а след три години се появява дебютният ѝ сингъл "Can't Blame А Girl For Trying“ ("Не може да обвиняваш момиче, че се опитва". Това се оказва успешно начало, белязано от още 3 сериала, 4 игрални филма и 5 музикални албума.  

Най-новото заглавие в нейната дискография е "Emails I Can’t Send", или "Имейлите, които не мога да изпратя", – типична поп музика с елементи на фолк-поп, денс-поп, в който Sabrina, автор на текстовете, разказва своите истории, припомняйки си чернови на имейли и съобщения, които е написала, но не е изпратила.

Sabrina Carpenter споделя: "За мен този албум наистина е капсула на времето от един специален момент в живота ми, когато се сблъсках с много неща за първи път. Имам чувството, че излязох от това с много по-голяма перспектива и всички тези песни са базирани на реални безсънни нощи с тежки преживявания. Това е "албум за раздяла" и безжалостна колекция от моите мисли, и усещания за несподелена любов, обзела ме отвсякъде. Като автор доста често се вглъбявам твърде много в собствените си мисли за това как всеки минава през трудни моменти, че не съм различна и специална, защото страдам. Казвам си, че има толкова много хора с много по-сериозни проблеми и се питам защо стоя на едно място и се самосъжалявам, когато имам толкова много неща, за които да съм благодарна. Но в един момент осъзнах, че не съм се изправяла срещу голяма част от нещата, които са ми причинили болка, не съм ги погледнала в очите и не съм ги осмислила наистина. И да направя това няма нищо общо с другите хора, не съм си казала "всички трябва да знаят какво изпитвам аз". Трябваше да го направя заради самата мен, за да разбера наистина какво се случва в главата ми. Твърде дълго избягвах да мисля за това и прикривах всичко с фалшиво самочувствие, за да се заблуждавам, че всичко е наред и трябва да работя.

Но определено ако не спираш да правиш неща, нямаш време да изпитваш чувствата си в дълбочина, а когато те наранят, просто си казваш "Аз съм твърде зает, правя всички тези неща, нямам време да се занимавам с това". И когато в един момент седнеш сам със себе си и разглеждаш чувствата си, трябва да се смириш, че част от тях са така наречените "лоши емоции" – завист, гняв, ненавист, и че всички хора ги изпитваме.  Реших, че е време да спра с глупостите. Целият живот беше изключително несигурен, нямаше нищо гарантирано и аз вече нямах енергията да се самозалъгвам.

От това се роди и песента "Имейлите, които не мога да изпратя". Когато я написах, нямах намерение наистина да кръстя целия албум по същия начин. Дойде ми идеята за това, но си казах "Не, само тотална луда би кръстила албум така". Е, след два месеца аз станах тази тотална луда и всичко сякаш си застана на мястото. Ето така се получи най-откровеният ми и личен албум", завършва Sabrina Carpenter.

В тестовете на песните откриваме обтегнати семейни отношения, липса на доверие, разочарование и изневяра, недостатъчна комуникация между нея и партньора ѝ, крехкостта на една връзка, която е трябвало да приключи отдавна, усещането да харесваш някого толкова много, че напълно да губиш хладнокръвие, за да стигнем до изпълнен с надежда завършек на албума.

Сергей Шишов ще представи "Имейлите, които не мога да изпратя" в предаването за концептуални албуми "Картини от една изложба®" на програма "Хоризонт" по БНР в събота, 14 октомври, след новините от 22.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички