Intelligent Music Project с чисто нов албум – "Unconditioned", представя го с концертна обиколка в седем града


Intelligent Music Project с чисто нов албум – "Unconditioned", представя го с концертна обиколка в седем града

1696

Седмият албум на българската супергрупа Intelligent Music Project "Unconditioned" ("Безусловен") е вече факт и може да бъде чут във всички музикални платформи.

Той ще бъде представен с турне, което започва в пловдивския античен театър на 17 август и продължава на 31 август в Стара Загора, на 3 и 4 септември във Варна и Бургас, 9 септември София (Sofia Summer Fest), 20 септември в Русе и на 24 септември в Букурещ.

Като барабанист и музикален копродуцент на диска се завръща легендарният Саймън Филипс (Toto, Protocol), а основният вокалист и в този албум е едно от най-популярните имена в рок музиката днес - Рони Ромеро (Rainbow, MSG). Това ще бъде неговият трети с Intelligent Music Project, но първи, в който се изявява като съавтор на музиката на две от песните заедно с Бисер Иванов и Иво Стефанов и изцяло автор на техните текстове. Всички останали произведения и лирики отново са дело на създателя и продуцент на формацията д-р Милен Врабевски.

"Unconditioned" е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър", споделя д-р Врабевски.

Част от проекта е и "Intention", с която групата представи България на "Евровизия" 2022 в Торино. Освен конкурсната версия обаче в албума е включен и оригиналният, по-дълъг вариант на песента, който следва характерния мелодичен прогресив стил на Intelligent Music Project, както и инструментална версия.

"Intention" беше първият сингъл от новия албум на Intelligent Music Project, който до момента има по над 2.5 млн. гледания и слушания в YouTube и Spotify.

Освен Саймън Филипс и Рони Ромеро, в записите участват още Карл Сентънс (Назарет), Славин Славчев, Лина Никол и Борислав Мудолов-Косатката като беквокалисти, Иво Стефанов – клавир, Бисер Иванов на китара, Димитър Сираков на бас и Самуел Ефтимов – пиано.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички