Започна промо обиколката на Intelligent Music Project и "Intention"


Започна промо обиколката на Intelligent Music Project и "Intention"

1949

Българският участник на "Евровизия" догодина започна промо обиколката за песента, с която ще се представи на конкурса.

Intelligent Music Project изсвириха "Intention" за пръв път в Плевен и взривиха залата на читалище "Съгласие" с незабравимо рок шоу. На сцената излезе цялата група в състав Рони Ромеро, Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов, Сами Ефтимов и Димитър Сираков.

Въпреки усложнената епидемиологична обстановка, организацията на събитието беше безкомпромисна. Всеки, който не разполагаше със зелен сертификат, имаше възможност да си направи безплатен тест на входа.

Супергрупата, чиито продуцент и автор на музиката и текстовете е д-р Милен Врабевски, свири близо два часа пред пълната зала. Музикантите забиха и едни от най-големите си хитове, сред които емблематичната "Every Тime" и "Yesterdays That Mattered". Невероятна атмосфера и особена емоция се създаде сред публиката по време на изпълнението на баладата "Listen".

В края на шоуто по желание на публиката, която вече беше на крака, групата изсвири още веднъж "Intention".

Както MySound.bg писа, турнето на Intelligent Music Project продължава във Велико Търново на 13 декември, 15 декември в Русе и 17 декември в Стара Загора.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim (https://bit.ly/3pDTQrc) и Grabo.

Групата ще представи "Intention" на живо и в Sofia Live Club на 5 февруари.

Премиерата на парчето се състоя в ефира на БНТ. Тази година страната ни е една от първите, които представят готов проект за песенния конкурс. "Ще имаме достатъчно време за промоция", каза д-р Врабевски, докато с продуцентката Йоана Левиева-Сойер коментираха участието на България в предстоящата надпревара.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички