Mother Of Millions с нов албум и концерт в София, подкрепени от нашите Coven 5
Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity

Ирина Флорин като Копринена жена по Нова Телевизия


Ирина Флорин като Копринена жена по Нова Телевизия

5841

Ирина Флорин е сред специалните гости на "Станция Нова" по "Нова Телевизия" днес.

Певицата ще се изяви в лайфстайл рубриката „Отчаяните съпруги” на Вихра и Даниела заедно с поп-фолк изпълнителката Елена Паришева, актрисата Стефания Колева и тъмнокожите танцьори от Кения Бойс на цирк "Балакански".

Цветната прима ще представи ексклузивно видеото към новия си суперуспешен сингъл „Копринена жена”. В такава се е преобразила изпълнителката след близо двугодишна пауза в оригинално поднесената лента, заснета от режисьора Васил Стефанов. Поредното предизвикателство на Ирина, наречено „Копринена жена”, е третият поред сингъл след „Безплътна” и „Неон”, който ще бъде включен в дългоочаквания албум на изпълнителката. По последна информация дискът, след кратко отлагане, ще се появи на музикалния пазар у нас в края на месец юни.

Оператор на видеото е Владимир Михайлов. Певицата отново пленява с оригинален стайлинг и грим, сменящи се шокиращо често, но подчинени на цялостното ефирно усещане. За визията на Ирина са съдействали бутик "Cache", но в клипа тя остава вярна и на личния си бранд - „IF”. Феерични декори в черно и бяло, предоставени от магазин „Фарена”, допълват творческата концепция. „Доверих се отново на Васил Стефанов да режисира клипа, защото бях убедена, че усещанията ни да пресъздадем основното послание на песента, ще съвпаднат напълно”, разкрива Флорин, работила с него по заснемането и на парчетата „Код любов: заличен”, „Карма” и „Вчерашни цветя”. Партньор на проекта е „Синергон Холдинг”.

В „Рулетка” при Люба Кулезич ще гостува Иво Инджев, който ще разкрие тайните страсти на президента Георги Първанов с новата си книга „Президент на РъБъ”. А Нана е поканила Мариана Попова и Орлин Горанов на тема: „Каква е причината за провала на българската поп музика?”.
 
В рубриката „Богати и известни” екипът гостува на Йоанна от Дийп Проджект (Deep Zone Project).

Има ли натиск върху медиите в България?” е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Антон Кутев – депутат от БСП, и Гергана Алексова – общински съветник от БСП. Срещу тях на ринга ще застанат Роберт Янакиев – общински съветник от ГЕРБ, и Косьо Тилев – общински съветник от ГЕРБ.

В "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова ще разкаже какво е да си жена на свещеник и да бъдеш майка на децата му от историята на Гергана Радева.

В дамското ток шоу "Защо не млъкват жените?" Вихра и Даниела отново ще предават пряко от къщата на „Биг Брадър фемили” дни преди големия финал.

Очаква се титаничен сблъсък между мъжете и жените в Къщата, както и множеството предизвикателства, подготвени от двете водещи за тях...
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички