Ирина Флорин като Копринена жена по Нова Телевизия


Ирина Флорин като Копринена жена по Нова Телевизия

5626

Ирина Флорин е сред специалните гости на "Станция Нова" по "Нова Телевизия" днес.

Певицата ще се изяви в лайфстайл рубриката „Отчаяните съпруги” на Вихра и Даниела заедно с поп-фолк изпълнителката Елена Паришева, актрисата Стефания Колева и тъмнокожите танцьори от Кения Бойс на цирк "Балакански".

Цветната прима ще представи ексклузивно видеото към новия си суперуспешен сингъл „Копринена жена”. В такава се е преобразила изпълнителката след близо двугодишна пауза в оригинално поднесената лента, заснета от режисьора Васил Стефанов. Поредното предизвикателство на Ирина, наречено „Копринена жена”, е третият поред сингъл след „Безплътна” и „Неон”, който ще бъде включен в дългоочаквания албум на изпълнителката. По последна информация дискът, след кратко отлагане, ще се появи на музикалния пазар у нас в края на месец юни.

Оператор на видеото е Владимир Михайлов. Певицата отново пленява с оригинален стайлинг и грим, сменящи се шокиращо често, но подчинени на цялостното ефирно усещане. За визията на Ирина са съдействали бутик "Cache", но в клипа тя остава вярна и на личния си бранд - „IF”. Феерични декори в черно и бяло, предоставени от магазин „Фарена”, допълват творческата концепция. „Доверих се отново на Васил Стефанов да режисира клипа, защото бях убедена, че усещанията ни да пресъздадем основното послание на песента, ще съвпаднат напълно”, разкрива Флорин, работила с него по заснемането и на парчетата „Код любов: заличен”, „Карма” и „Вчерашни цветя”. Партньор на проекта е „Синергон Холдинг”.

В „Рулетка” при Люба Кулезич ще гостува Иво Инджев, който ще разкрие тайните страсти на президента Георги Първанов с новата си книга „Президент на РъБъ”. А Нана е поканила Мариана Попова и Орлин Горанов на тема: „Каква е причината за провала на българската поп музика?”.
 
В рубриката „Богати и известни” екипът гостува на Йоанна от Дийп Проджект (Deep Zone Project).

Има ли натиск върху медиите в България?” е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Антон Кутев – депутат от БСП, и Гергана Алексова – общински съветник от БСП. Срещу тях на ринга ще застанат Роберт Янакиев – общински съветник от ГЕРБ, и Косьо Тилев – общински съветник от ГЕРБ.

В "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова ще разкаже какво е да си жена на свещеник и да бъдеш майка на децата му от историята на Гергана Радева.

В дамското ток шоу "Защо не млъкват жените?" Вихра и Даниела отново ще предават пряко от къщата на „Биг Брадър фемили” дни преди големия финал.

Очаква се титаничен сблъсък между мъжете и жените в Къщата, както и множеството предизвикателства, подготвени от двете водещи за тях...
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички