Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

Испански страсти с Bebe в Sofia Live Club на 14 февруари


Испански страсти с Bebe в Sofia Live Club на 14 февруари

4314

Популярната испанска латино поп певица и актриса Bеbe, прочула се с хита "Malo", ще изнесе своя първия си концерт в България по покана на OFF ON Entertainment.

Събитието е в Sofia Live Club на 14 февуари.

Пълна с енергия, ексцентрична и оригинална, знойната вокалистка пристига  в навечерието на двата празника - Трифон Зарезан и Свети Валентин, за да представи пред българските си фенове изцяло различния си, трети албум - "Un pokito de rocanrol (A Little Bit Of Rock ´N Roll)".

За разлика от първите й два диска, в настоящия преобладава рок-ен-ролът, примесен с агресията на пънка и изпълнен с много енергия. Самата изпълнителка го определя като по-див и с много чувство за хумор. Записан в Париж и продуциран от един от най-влиятелните френски продуценти - Рено Летанг, който стои зад продукции на артисти като Manu Chao, Sergent Garcia, Claude Nougaro, Jane Birkin, Feist (Фейст) и The Silencers.
 
Билети за събитието могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim. Първите сто прпоуска са на промоционална цена от 25 лв.

Bebe е певица, композитор, активист и бунтар от Валенсия. Прочува се с хита "Malo" от дебютния й албум "Pafuera telarañas ("Out With The Cobwebs")", който се бори срещу насилието над жени.

През 2004 Bebe печели първата си награда Ondas за пробив и има 5 номинации за латиноамериканските "Грами" награди. Същата година е отличена четири пъти на церемонията Premios de la Música (най-значимите музикални национални награди на Испания), доминирайки в категориите за най-добър поп албум, за нов автор, за нов изпълнител и за най-добър видеоклип – "Malo".

През 2006, когато е на върха на славата, певицата съобщава, че прекъсва музикалната си кариера, за да се отдаде на киното. През 2007 тя печели кинонаградата Goya за най-добра песен към филм за Tiempo pequeño (Small Time) от La educación de las hadas (Fairies’ Education).

Две години по-късно Bebe се завръща с албума си "У" ("And"). Той се изкачва на върха на класациите, става платинен, номиниран е за Латиноамериканските "Грами" награди и за най-добър световен албум на 2009.

Испанката издаде "K.I.E.R.E.M.E" - пилотен сингъл към новия й, трети студиен албум - "Un pokito de rocanrol" ("A Вittle Bit Of Rock ´N´Roll), в началото на 2012.

Още - на:

http://www.youtube.com/watch?v=G9q_ao91Now
http://www.youtube.com/watch?v=xL_GDRYI5r8
http://www.youtube.com/watch?v=IzF32qOm9LQ

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички