Иван Лечев приготвя бебешко мляко в студиото на Търси се


Иван Лечев приготвя бебешко мляко в студиото на Търси се

4303

Китаристът на легендарната група ФСБ Иван Лечев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" по bTV тази неделя, 16 юни.

Най-близките му хора ще разкрият какъв е истинският образ на големия музикант извън неговия професионален свят.

Дългогодишните му колеги от ФСБ ще бъдат първата изненада за Лечев. "Иван е светъл, топъл човек. С него е много лесно да си приятел и колега. Въпреки че сме много близки, никога не сме го чули да се оплаква. Бащинството го промени до неузнаваемост. В студиото ни има специална стая за малкия му син, с който той не се разделя", разказват музикантите. Дали китаристът се справя и в ролята на фронтмен на групата ще разберете от предизвикателството да изпее една от песните на ФСБ.

Много романтика ще внесе срещата с половинката на Иван, актрисата и певица Жени Александрова. "Той е любовта на живота ми. Това да се прибера вкъщи, да знам, че ще ме прегърне, ще ми каже колко ме обича, е най-великото и вълнуващо чувство"“ споделя откровено тя. В изненадите ще се включи и усмихнатият Константин – синът на Иван, който е същинско негово малко копие. За да докаже на приятелите си, че е специалист в отглеждането на бебета, музикантът ще приготви в студиото на "Търси се" любимото мляко на малчугана.

Тъщата Екатерина ще разкрие с какво двамата често се забавляват: "Ние живеем под един покрив и той е най-лъчезарния и добър зет, който бих могла да имам. Понеже и двамата имаме характерно "р", често се шегуваме рецитирайки стихове с много р-та". Семейният портрет ще бъде допълнен от телефонен разговор с майката на Иван, която ще му благодари за грижите като син и ще го върне в най-ранните му спомени.

В отговор на провокацията от брат си Тодор пък, китаристът ще демонстрира, че може да свири и на барабани. "Заради музиката той почти нямаше детство. И сега е страхотен работохолик", споделя Тодор. За зрителите легендарният китарист ще покаже и изпълнение на цигулка, което е другата му голяма музикална страст.

Какъв е Иван Лечев извън сцената и ФСБ и каква е ролята в му в живота на неговите близки и приятели, ще стане още от предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички