Ивана пее без пари за Бойко Борисов


Ивана пее без пари за Бойко Борисов

7925

Освен че отнема електорат от БСП, Бойко-Борисовата партия възприе и методите на столетницата за привличане на народа - с любимци от музиката на масите, поп-фолка. Историята помни, че в предишни кампании червените разчитаха на Азис, но след като това възмути голяма част от твърдия електорат, на "Позитано" се отказаха от чалгата.

Тази година социалистите отново се правят на модерни и дават хляб на клубната музика в лицето на DJ Балтазар и Дийп Зоун Проджект. Техно завоят, рискуващ да остане неразбран от беловласите симпатизанти, се обяснява с покровителството на Сергей Станишев над споменатите музиканти, които иначе трудно биха си намерили работа.

За столетницата извиват глас и Мариана Попова, както и другите фаворити на президента Първанов - дуетът Елица и Стунджи. В откритата вече предизборна кампания участие на митингите на БСП регистрират шоумените от Комиците, както и Георги Христов, който почти не е участвал досега в площадни концерти, писа "Уикенд".

Партиите не са особено щедри откъм хонорари тази година. Според информация на седмичника Мариана Попова ще получи по 3 000 лева за всеки митинг, на който пее, а Георги Христов - по 6 бона.

От ГЕРБ не залагат на ефектните, а на достъпните жанрове. Поп-фолкът е застъпен от Нелина и Тони Дачева, които прибират по 2 000 лева за всяка изява. Ивана, любимката на Бойко Борисов, също се очаква да го подкрепи в най-важния за него предизборен момент. Певицата принципно иска по 10 000 бона хонорар, но заради близостта си с генерала, се отказала да взима пари и ще излезе безвъзмездно за кампанията на ГЕРБ.

Под носа на БСП е отмъкнат и Веско Маринов. Той, който години наред бе сред емблемите на столетницата, се оказа личен приятел на Цветан Цветанов. Според запознати певецът е сменил червената идея с "генералската" срещу 8 бона хонорар от всеки митинг.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички