Ялта закрива сезона с Мауро Пикото и се мести на морето


Ялта закрива сезона с Мауро Пикото и се мести на морето

4878

Мауро Пикото (Mauro Picotto) с неговото "Meganite Party" ще закрие сезона в столичния клуб "Ялта" на 11 юли, събота.

Така популярното столично заведение става домакин на едно от топ събитията на Ибиса, а именно "Meganite Party" - резидентски купон на най-големия клуб в света - "Privilege".

Специална декорация, изпълнения на живо и диджейският сет на госта ще заразят присъстващите с най-модерните електронни магии, примесени с пулсиращи и заразяващи агресивни ритми, обещават организаторите.

Мауро е единственият италианец, нареден от престижната класация на списание „DJ Мagazine” сред „Tор 10" на най-добрите диджеи в света”. Той е диджеят, продуцирал над 250 парчета, огромна част от които са се превърнали в хитове. Освен студиен магьосник, както ремиксите за всеки - от Ю Ту до Джош Уинк, Пикото е от ремиксаторите, които оставят без дъх всяка публика с маратонските си 8-часови сетове.

Събитието ще ознаменува успешния сезон в "Ялта", през който там се изявиха едни от най-големите имена на световната клубна сцена – Роджър Санчез (Roger Sanchez), Санди Ривера (Sandy Rivera), Димитри Фром Перис (Dimitri From Paris), Бени Бенаси (Benny Benassi), Шарам (Sharam), Боб Синклер (Bob Sinclar)...

И тъй като лятото е време за морски забавления, "Ялта" се премества на Слънчев бряг, като селекцията за традиционните летни партита "Summertime Dance Explosion Solar" 09 е повече от обещаваща.

Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от мегапартита всеки уикенд от 25 юли до 10 август с участието на едни от най-големите имена в бранша и, разбира се, с нищо не отстъпващите им български колеги - DJ Хуан Алварес и Любо Урсини.

Откриващото събите ще е на "Cacao Beach" на 25 юли, а главно действащо лице е Пит Тонг (Pete Tong) с прочутите си взривяващи сетове.

Вълната на фиестата ще залее и клуб "Bedroom" на 31 юли с появата на Роби Ривера (Robbie Rivera) и отличителното му секси електро хаус звучене.
 
На 2 август "Cacao Beach" ще бъде потопен в уникалните звуци на най-добрия световен диджей към днешна дата – Тиесто (Tiësto), който промени представите на всички за хаус и транс звученето.
 
На 8 август пак там ще се изяви нюйоркската хаус легенда Виктор Калдероне (Victor Calderone), който отново идва у нас за превърналото се в традиция лятно мегапарти.

Закриващото парти за "Summertime Dance Explosion Solar" 09 на 15 август е запазено за две звезди, които, освен всичко, ще миксират заедно - DJ Марк Найт (Mark Knight) и Мартин тен Велден (Martijn Ten Velden). Енергичните им сетове, прелитащи през различни стилове, гарантират висок адреналин и настроение, което да се помни до следващото лято.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички