Явният талант на Руши в Тайният концерт на MAD ТV - и по bTV


Явният талант на Руши в Тайният концерт на MAD ТV - и по bTV

5065

"bTV" ще излъчи „MAD Secret Concert с Руши” за Великден.

Шоуто, с което провокативният изпълнител се завърна в публичното пространство чрез изненадващ концерт през 2008, ще бъде показано от 24.00 ч. на 5 април.

Изпълнителят разтърси феновете с уникални лайв версии на свои любими песни, поднесени в оригинални миксове и аранжименти, на четвъртата изява от поредицата. След дълго творческо затишие вокалистът подари невероятно артистично шоу на лимитирана публика, а за уникалната атмосфера на тайния концерт допринесе и декорираната в средновековен стил зала в Биологическия факултет в София.

Сред песните, които Руши изпълни тогава, бяха "Sexyback" на Justin Timberlake, "Tell Me Baby" на Red Hot Chili Peppers, “Breathe” на Lenny Kravitz, “I’m Afraid Оf Americans” на David Bowie, “She Wants To Move” на N.E.R.D. За сценичния имидж на Руши и музикантите на сцената се бе погрижил екипът на създадената от изпълнителя криейтив агенция – “Chimp”.

Бившият любимец на тийнейджърките направи невероятно акапелно трио на песента "Jam” на Michael Jackson, съчетавайки по нетрадиционен начин народни български мотиви с бийтбокс. За представянето на парчето изпълнителят покани на сцената своята близка приятелка – поп певицата Нина Николина, и един от най-атрактивните бийтбоксъри в БългарияСкилър (Skiller).

За финал Руши представи уникална версия на песента “Word Up” на Cameo, в дует с ексцентричния изпълнител и продуцент Среброто. Публиката буквално пощуря, когато чу първите акорди на песента и изпрати звездата с бурни аплодисменти.

Кулминацията на вечерта настъпи с изпълнението на най-големия хит за звездата, а именно „Il Ritmo Del Mio Cuore”, само че в напълно нов аранжимент. Хората в залата първоначално едва разпознаха песента, но впоследствие всички припяваха на парчето.

Мястото, което до последно се пазеше в тайна, отново бе изключително нестандартно – зала, декорирана в средновековен стил в Биологическия факултет, София, където музикантите се справиха страхотно с предизвикателството на “Тайният концерт”.

MAD Secret Concerts с Руши” събра на една сцена Георги Варамезов (музикален продуцент и китара), Моцарт (бас), Иво Дуков (синтезатор), Деян Драгиев-Даката (барабани) и Анелия Тотева (беквокал).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички