Йоана преспала с Георги Христов от Левски


Йоана преспала с Георги Христов от Левски

5365

Левскар преспа с певицата Йоана.

Вокалистката на Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) била в дъното на скандал, след който нападателят на "Левски" Георги Христов зарязал Ангелинка от "Биг Брадър" 4.

Трансферното недоразумение на "Левски" забил неспасяем гол на личния фронт на русокосата вокалистка. Горещата клюка обикаля "Герена" от няколко дни, писа "Уикенд".

Яловият нападател, който "сините" купиха от "Ботев" (Пд), а после пробутаха на полския "Висла" (Краков), забърсал изпълнителката в самолета за Кипър, където "сините" тренираха в началото на февруари. По чиста случайност на летящата машина били и членовете на групата Дийп Зоун.

Както "MySound.bg" съобщи навремето, родният денс проект трябваше да има участие в кипърското издание на конкурса "Евровизия" 2010.

Още в самолета спортистът се лепнал като муха върху мед на Йоана. Черпил я питие, настоял да се снимат заедно. Футболистът поикал телефона й и през целия лагер на Острова на Афродита атакувал с еротични есемеси изпълнителката.

Телефонният романс продължил и на българска земя. Освен като слаб нападател плейбоят се проявил и като неумел кръшкач. Забивките му с Йоана станали достояние на тогавашната му половинка Ангелинка, с която току-що били свили любовно гнездо в столичния квартал "Гео Милев".

Мълвата носи още, че, заслепен от русокосата певица, Христов набързо опаковал куфарите на смуглата си съгражданка и я пратил обратно в Града на тепетата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички