Йълдъз Ибрахимова като любов в Студио 5


Йълдъз Ибрахимова като любов в Студио 5

4518

Йълдъз Ибрахимова ще изнесе концерт на сцената на Студио 5 от 22 часа довечера.

Програмата на голямата джаз певица е кръстена на едноименния й албум - "Back To My Love", посветен на паметта на съпруга й – политика Али Динчер.

С тази изява клубът се включва в Салона на изкуствата 2011 в НДК. На сцената с Йълдъз ще излязат маестро Живко Петров (пиано), Христо Йоцов (ударни) и Веселин Веселинов–Еко (контрабас).

За музиката, която ще изпълни на този концерт, примата казва, че е връщане към нейната любов – джаза.

"В певческата си кариера издадох много и различни албуми: с модерен джаз, етно-джаз, руско-цигански романси, смесени с класика и джаз, детски песни и други. Албумите "Balkanatolia", "Marcanja", "Chamber Music Life" – смес от различни видове музика - като последния двоен албум е "30 Years Оn Stage", но нямах само диск с джаз стандарти".

"Джазът за мен е музиката на свободния дух. Песните, които избрах за този албум, са песни, някои от които съм пяла в ученическите си години в музикалното училище и консерваторията, извън обучението ми по класическо пеене. Тези прекрасни мелодии, писани в началото и средата на миналия век, са станали класика, слушани и харесвани от няколко поколения. Музика, създадена с любов, от която имаме особена необходимост ние, съвременните хора, заобиколени от технически чудеса, към които все повече се пристрастяваме, забравяйки за чистото и вечно чувство – любовта!", казва Йълдъз.

Билети - 15 лв. на касата в Студио 5, Билетен център, НДК, и онлайн - на"

www.eventim.bg

www.ticketsbg.com

www.ticketstream.bg

www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички