Кени Джи включва българската публика в концертно DVD!


Кени Джи включва българската публика в концертно DVD!

5020

Носителят на "Грами" - Кени Джи (Kenny G), ще включи кадри от първия си концерт в София на 1 май в свое концертно DVD, което ще издаде след края на своето настоящо си турне.

Един от най-известните саксофонисти в света ще запечата най-романтичните и стилни моменти от вечерта в зала 1 на НДК идния понеделник, заедно с кадри от предстоящата му изява в лондонската "Royal Allbert Hall".  

Именитият изпълнител пристига в София с още петима страхотни музиканти, с които свири заедно повече от 20 години.

За шоуто си в България, известният долита с чартърен полет от Букурещ. Това ще са единствените му два концерта на Балканите. Веднага след изявата си у нас Кени Джи се отправя към Истанбул, а програмата му е запълнена с участия в Германия, Полша, Холандия и мащабна обиколка в САЩ.

Преди малко повече от месец звездата пусна и свое онлайн джаз радио, с което зарадва феновете на качествената музика по света и направи поредната крачка към своите почитатели.

За престоя си в София той е поръчал на домакините от "Жокер Медиа" предимно свежи салати и плодове, ядки, мед и чай.

Организаторите на концерта на Кени Джи на 1 май в НДК напомнят, че билетите са с цена от 25 лв. до 80 лв. Местата, на които могат да бъдат закупени, са Билетен център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Тъй като Билетният център в НДК ще бъде затворен до събота (25 април включително), желаещите да си закупят билет в следващите дни, могат да го сторят в Интернет или от касите в НДК, но след събота.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички