Кой спечели покана за тридневния фест Thin Red Rock Week 3


Кой спечели покана за тридневния фест Thin Red Rock Week 3

4300

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg завърши".

То бе по предложение на нашите приятели и партньори, организиращи третото издание на Thin Red Rock Week.

Фестивалът започва в столичния клуб "Тънка червена линия" днес и ще продължи до 15 декември.

Имената на трима късметлии бяха определени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича фронтменът на Bastardolomey?

Правилното е: Димитър Василев- Нуфри (на снимката).

Елиза Попова, Георги Димитров и Веселина Скумова са щастливците, които печелят безплатен пропуск за трите дни на феста. 

Честито!

Crashbrake стартират фиестата в 20.00 ч. днес. Групата спечели правото да участва след гласуване на феновете в специално организиран конкурс от музикалната платформа Music Space. Метъл бандата е създадена през 2011, а стилът й е микс от траш и ню метъл.

Веднага след нея ще се изявят алтернативните Мейз (Maze): Димитър Гиздов - вокали; Явор Костадинчев - китара, вокали; Стефан Стефанов - клавири, вокали; Васил Андреев - бас китара; Кирил Илиев – ударни. През 2011 Мейз издадоха пробивния си дебют "Cell 7034" и DVD - "Beyond The Cell", участваха ярко в Spirit Оf Burgas и съвсем скоро се завърнаха от турне в страната.

Десертът на вечерта е една от най-добрите метъл банди в България в момента – именно Бастардоромей (Bastardolomey). До момента групата е свирила с титани като Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, W.A.S.P., Нейпълм Дет (Napalm Death), Теръпи? (Therapy?) и много други. Тя дебютира с "Plastic Pig Society" миналата година.

Както вече информирахме, третият фестивален ден ще започне с дискусия на тема "Символиката на tattoo изкуството в рок-ен-рола". В основата й са добре познатият на музикантите майстор на татуировките Людмил Василев (Magic Needle), заедно с Емо от Алей Син (Alley Sin).

Освен размисли върху значенията на татуировките на български и световноизвестни музиканти, професионалисти и публика ще потърсят връзката между татуировките и начина на живот; смисъла на татуировките; символиката на tattoo изкуството в шоубизнеса.

Спомени и куриозни случки от опита на Людмил Василев (Льодмата), свързани с изискванията на известни личности към татуировките, както и интересни примери, обещават организаторите.

Людмил Василев е едно от най-добре познатите имена от света на татуировките в България. След 15 години в занаята хиляди хора са се докоснали до неговото изкуство. През 1994 Людмил създава собственото си студио и марката Magic Needle, през 1997 и 1998 е на специализация в Германия, където работи заедно с едни от най – големите имена от немската тату – сцена. След завръщането си разработва собствена линия за тату машинки с марката Magic Needle, които се приемат отлично в страната и в чужбина. Успоредно с това рисува авторски каталози, разпространени в Европа, Америка и Азия, а също така платна с акварел, пастели и молив. Издава книгата ръководство "Татуирането от А до Я" през 2002.

Заради усърдната си работа, авторитет и многото спечелени награди Людмил е удостоен със степен "майстор към Националната занаятчийска камара".   

Още - на:
 
thinredrock@gmail.com

www.myspace.com/thinredrockfest

http://vasilevart.com/bg/bio.html

"Спечели с MySound.bg" продължава утре с надпревара за покани за концерта на Ричард Клайдерман в София на 16 декември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички