Кой спечели пропуск за Обичам 90-те


Кой спечели пропуск за Обичам 90-те

4433

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели радио Energy и Coco Agency, традиционни организатори на "Обичам 90-те". Както е известно, юбилейното издание на мегапартито ще завладее столичния Зимен дворец на спорта от 20.00 ч. тази събота, 11 юни.

Двама получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието. Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен отговор на въпроса:  

Коя британска певица ще се изяви на сцената в Зимния дворец с германската евро денс формация Culture Beat и рапъра Krayzee?

Вярното е: Tania Evans.

Честито на Вили Радулова и Анастас Балабанов.

Това ще е първо гостуване на певицата у нас. Таня Евънс придоби популярност през 90-те с Culture Beat, а гласът ѝ звучи в хитовете "Mr. Vain", "Got Тo Get It" и "Anything". Сред нейните вдъхновители са Принс, Джеймс Браун, Дона Съмър, Уитни Хюстън, Ани Ленъкс, Алиша Кийс и "дори Бьорк с оригиналните си вокали и експериментален стил", пояснява родената в Лондон на 28 май 1967 изпълнителка.

Вокалистката ще изпълни най-големите хитове на групата, както и популярни парчета от соловата си кариера. На сцената към нея ще се присъедини и рапърът Krayzee, който през 90-те се изявява заедно с друга легенда на евро денс музиката - C. C. Catch.

Немският музикален денс проект Culture Beat е формиран от Torsten Fenslau през 1989. Характерното за формацията е, че през годините неколкократно сменя състава си, а комерсиалния си успех достига през 1993 с хитовата песен "Mr. Vain" с вокалите на Tania Evans и рапъра Jay Suprem. Сингълът застава на № 1 в 13 страни, сред които Германия, Обединеното кралство и Франция. Също толкова успешен се оказва и следващия албум "Serenity", от който са хитовете  "Got To Get It" и "Anything". Музикалните критици определят появата на "Serenity" като ключов момент от историята на денс музиката изобщо.

Както MySound.bg вече обяви, поредицата парти-концерти "I Love the 90s" става на пет години през 2016. На 11 юни феновете на деветдесетарската денс музика ще могат да присъстват на шестото поредно издание на концерта у нас.

Екипът на радио Energy също имат повод да празнува, тъй като медията отбелязва десети рожден ден.

Линк към онлайн продажба на билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/i-love-the-90s-sofia-tba-419225/event.html

Линк към сайта на радио Energy: http://www.radioenergy.bg

Линк към фен страницата на радио Energy във Фейсбук: https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/?fref=ts

Линк към видео на La Bouche: https://www.youtube.com/watch?v=8nK1YQiaNEk

Линк към видео на Fun Factory: https://www.youtube.com/watch?v=EASyEj7R1dk

Междувременно все още може да пробваш късмета си за книгата на Тео Чепилов "Ситуация след ситуация"

Ето КАК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички