Кой спечели втората част на книгата на група Севи "Цената да бъдеш себе си"


Кой спечели втората част на книгата на група Севи "Цената да бъдеш себе си"

2248

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път беше от нашите приятели - актуалната група Севи,  и в частност от нейната фронтдама Светлана Близнакова. Един от вас получи уникалния шанс да притежава втората част на книгата на Севи "Цената да бъдеш себе си". Името на щастливеца беше изтеглено на принципа на томболата измежду всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какво е подзаглавието на дългоочакваната втора част на книгата на група Sevi "Цената да бъдеш себе си"?

Вярното е: "Силата".

Честито на Кристиян Панайотов.

"Това е книга за всички хора, които биха искали да избутат напред собствените си граници и да се осмелят да бъдат себе си, в свят, в който шаблоните ни преследват от всеки ъгъл. Книга за силата да бъдеш себе си, дори когато най-малко виждаш светлината, за непреодолимото желание да се отдадеш изцяло на изкуството, просто заради самото него"!, споделят от групата.

Втората част на "Цената да бъдеш себе си" е силно емоционално мотивационно четиво. Освен надникване в живота на групата зад сцена - там където кипят творческите процеси и се решават житейски битки, читателите могат да се докоснат и до размислите на световни имена като Dieter Dierks (продуцент на Scorpions), Kane Churko (продуцент, работил с Five Finger Death Punch, Halestorm, Ozzy Osbourne и други), Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell), Jen Majura (Evanescence), Michael Prince (музикален инженер на Michael Jackson) и др.

"В музикалния бизнес работата с творци, които са отворени и гъвкави, е от ключово значение за успеха. Да си широкоскроен, да опитваш, да променяш, да коригираш, е решаващо, за да прегърнеш големия успех. Има групи и музиканти, които просто "изпълняват", а има изпълнители, които са изградени и родени за сцената. В бизнеса ние го наричаме "It Factor". Е, Sevi имат този "It Factor", категоричен е Johnny Gioeli.

Всички те споделят интересни впечатления от богатия си опит в музикалния бизнес и разказват за приятелството си със Sevi.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички