Концертът на Eagle-Eye Cherry с нова дата


Концертът на Eagle-Eye Cherry с нова дата

1939

Първият концерт на Eagle-Eye Cherry в България, който беше обявен в Pirotska 5 Event Center от 19.00 часа на 4 март, ще се проведе на 30 септември на същото място, известиха организаторите BGTSC.

Това се налага поради логистични причини - голяма част от датите на турнето се променят, а издадените до момента билети важат без презаверка.

Този концерт е единствен в региона. Билети за него се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим". Някои от местата, от които може да ги закупите, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември"58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Тези, на които новата дата не е удобна, могат да върнат билетите си не по-късно от края на май тази година от където са закупени. Повече информация на info@eventim.bg

Всички фенове под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Eagle-Eye Cherry - "Save Tonight": https://www.youtube.com/watch?v=Nntd2fgMUYw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички