Концертът на Графа От любов към живота по Нова ТВ довечера


Концертът на Графа От любов към живота по Нова  ТВ довечера

4624

Музикалният спектакъл на Влади Ампов - Графа "От любов към живота" ще бъде излъчен по "Нова телевизия" от 23.00 ч днес.

Както MySound.bg вече писа, събитието се състоя в зала 1 на НДК през октомври. Гости на изпълнителя бяха Белослава, Хилда Казасян, Сантра и Спенс, Любо и Орлин, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Колумбиеца и Diamante и Рут Колева заедно с музикантите Милен Кукошаров, Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко, Георги Янев и Мирослав Иванов.

"Клуб Нюз" ще предложи от 8.30 ч. на 25 декември коледни пожелания на звездите. Сред тях с финалистите на X Factor, Мария Илиева, Жени Калканджиева, Графа, Азис, ЛиЛана, Рут Колева, Славена Вътова, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Илиана Раева, Глория, Преслава. Победителите от "Пей с мен" Дивна и Миро, заедно с Криско, няма да ни оставят да си поемем дъх от танци, убеждават от екипа на медията. "Вечната жена" Петя Буюклиева ще представи антология на хитове си. Анелия ще покаже как се играят игри за напреднали.

Същия ден в "На 4 очи" ще бъде излъчена коледната история на една Пепеляшка – певицата Тони Димитрова. Какво си пожелава в празничната нощ едно момиче от Бургас, помни ли мечтите си от времето, когато е работила като чиновник и как си представя своя път оттук нататък, ще стане ясно от предаването.

В "Часът на Милен Цветков" темата за 26 декември е: подаръци по време на криза и Топ 3 на събитията през 2011 с гости Богомил и Стела от X Factor.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички