Концертът на Мая Нешкова по БНТ в събота


Концертът на Мая Нешкова по БНТ в събота

4747

Последният засега концерт на Мая Нешкова ще бъде излъчен премиерно от 23.45 ч. по БНТ 1 на 27 юни.

Новият й албум „Обичам те” бе представен с мащабен холивудски спектакъл в зала 1 на НДК на 20 май с повече от 150 участници в него. Естрадният ас Мустафа Чаушев бе единственият, който не бе изписан в афиша, тъй като дуетното му изпълнение с певицата „Живей за мен”, бе една от изненадите за зрителите в залата.

В плейлиста на изпълнителката бяха новите й песни, като сред тях се откроиха най-вече заглавната “Обичам те”, “Корабът с бели платна”, “Любов”, “Карнавал”, “Слънце и сянка”. Феерия от цветове и няколко танцови формации, сред които балетът на Националния музикален театър “Стефан Македонски" и “София денс”, допълниха представянето на композиите на Кирил Икономов.

Както "MySound.bg" писа, включиха се и мажоретките от Ботевград - на новия хит “Имен ден”, но дадоха рамо и на дъщерите й Йоана и Весела за тяхното парче “Училище любимо”. С него те поздравиха публиката за предстоящия тогава празник 24 май.

Ансамбъл “Вихрен” от Благоевград пък показа най-доброто от себе си в композициите с фолклорно звучене – новата “Македонска сватба” и вече утвърдените шлагери “Конче вихрогонче”, “Китка за обич” и “Пей, сърце”. Един от пироните в спектакъла бе зрелищното представяне на друга нова песен – “Шехеразада”, за която Мая смени специален тоалет.

На сцената с нея имаше и Шахриар, и ориенталски танцьорки. Кулминация в спектакъла бе баладата “Ден”, която Нешкова представи в трио с оперните певци Зорница Дамянова и Марио Николов, а сред нея започна ударната доза хитове начело с “Честит рожден ден”.

Към края гласовитата дама не пропусна да изпълни и песента “Опълченци” в компанията на отбор гвардейци.

Пищността на сцената допълниха и пиротехническите ефекти на “Огнена хризантема”, а финалната сцена бе посипана с няколко килограма конфети, звезден дъжд и мини заря.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички