Конкурент и Криско представят видеото На кой му дреме


Конкурент и Криско представят видеото На кой му дреме

4902

Конкурент и Криско ще представят клипа към съвместния си проект "На кой му дреме" в столичния клуб Joker's от 19.30 ч. днес.

"Парчето се получи добре, важното е да се хареса на хората и да успее да стигне до техните сърца", споделиха рокаджиите. Те са поканили именно Криско за обща изява, защото според тях той се отличава от другите изпълнители и не се страхува да експериментира и с по-различно звучене.

Както MySound.bg вече отбеляза, рапърът също похвали Емил Анчев и Ко, като ги нарече "най-добрите".

Режисьор на кадрите е Боян Карамфилов. Главната героиня в клипа бе избрана след нетрадиционен кастинг - по време на участие на Конкурент в столичен клуб, когато няколко момичета изявиха желание да вземат участие в снимките, а в стремежа си да впечатли групата, най-разкрепостената от тях направи импровизиран стриптийз. Парчето анонсира появата на осмия студиен албум на родната банда.

Хапливият език на текста, твърдият саунд, както и освободеното държание на музикантите в клипа са запазена марка за Анчев и неговите момчета. "Криско пее за нещата от нашата действителност, за Златките, чиято цел в живота е да докопат поредния чичко-паричко", пояснява фронтменът на Конкурент - Емо Анчев, който е начело на бандата неизменно от основаването й през 1986.

Клуб Joker's 4 е в подлеза на НДК, под Моста на влюбените.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички