Край на сутиените и бикините към сцената! Том Джоунс по натура


Край на сутиените и бикините към сцената! Том Джоунс по натура

5091

Том Джоунс (Tom Jones) ще излезе пред феновете си среброкос, както подобава на неговите години. "Няма да боядисвам нито косата, нито пък мустаците и брадата - така съм решил", казва вокалистът, който на 7 юни ще отбележи 69.

По този повод англичанинът замисля мащабно световно турне, презентиращо по клубовете в Европа и Великобритания последния му диск "24 Hours" тази есен. Албумът бе представен повече от звездно с 15 шоута в САЩ неотдавна.

"Над 40 години съм на сцената, случвало ми се е да изнасям дори по два концерта на вечер. Който е искал да ме види на живо, го е направил. Кого да излъжа, че съм на 30? Ще се срещна с моите почитатели на ръка разстояние: както е според "боите" на природата, среброкос. Пък и от старостта не можеш да се скриеш", признава вокалистът.

Той възнамерява да зареже гривни и гердани - акасесоари, присъщи на тийнейджърите, които допълнително потиквали фенките да го замерят със сутиени и бикини по сцената. "На това трябва да се тури край", подчертава сър Томас Джон Уудуард пред британската преса. Той се е оръсил над 300 хиляди паунда за отстраняване на двойната брадичка, за лифтинг и подмладяващи операции в последните 2 години, според писанията на клюкарските издания.

На тази възраст той е точно толкова секси, колкото и преди три декади, заричат се посетители на шоутата на Джоунс, които са го гледали както в годините на най-големия му успех, така и на живо през февруари - но заедно със своите внуци. Няма възраст за баритона му, пригласят им критиците.

Певецът има намерение да покани за няколко изяви в турнето си Боно и Ди Едж (U2) за специални гости. Именно те композираха "Sugar Daddy" - едно от най-интересните парчета, включени в последния му диск.

Том Джоунс е продал над 100 милиона копия от проектите си, припомня "Контактмюзик".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички