Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Кралят на микса DJ Chuckie за първи път в България


Кралят на микса DJ Chuckie за първи път в България

4645

Столичният клуб "Ялта" ще бъде озвучен от завихрящ се микс с изненадващ и експлодиращ ритъм, забъркан от DJ Chuckie на 4 февруари.

Първото гостуване у нас на многократно определяния за крал на микса диджей обещава истинско раздвижващо и щуро преживяване.

Израснал в столицата на Суринам, той се увлича по миксирането още от 13-годишeн. Резидентството му в клуб Voltage в Хага започва през 1993, а през 2008 се сбъдва неговата голяма мечта - да се изяви на откриването на Sensation White.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Z3YaPwr3ZXA&playnext=1&list=PL1E0DDD799423C387&index=29

"Той ремиксира хип-хоп ритмите с хаус звученето както никой друг!", споделя Давид Гета (David Guetta) за своя любимец. С отличителния си стил и усет към музиката, Chuckie е обявен за създател на dirty duch house музиката, която има по-остро електронно звучене и ритъм. Такъв е саундът и на годишното му парти Dirty Dutch.
 
Диджеят получава първата си награда – Best Urban DJ, през 2004. Само година след това пък печели Best Club DJ Award, а през 2006 е номиниран от Dutch TMF Awards в категорията Best Dance, заедно с Тиесто (Tiësto) и Армин ван Бюрен (Armin van Buuren).
 
Независимо от растящите му ангажименти, Chuckie се посвещава и на благотворителни каузи. Става посланик на UNICEF и на кампанията на Червения кръст B The Сhange. В знак на подкрепата си той продуцира сингъл, вдъхновен от философските послания на редица световни лидери като Махатма Ганди, Нелсън Мандела и Далай Лама.

Chuckie не спира да твори, и както ремиксите му (сред които на Давид Гета, K-Liber, The Partysquad, Gio), така и неговите собствени парчета като "Toys Аre Nuts" (с Gregor Salto) and "Guess What" (с Hardwell), продължават да подпалват дансингите по целия свят.

Не пропускайте първата си среща с Chuckie и неговия невероятен микс от звуци, в които има опасност да се влюбите от първия им бийт, приканиха организаторите.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички