Крис де Бърг разказва приказки с новия си албум


Крис де Бърг разказва приказки с новия си албум

4731

Новият албум на Крис де Бърг (Chris De Burgh) - "Moonfleet And Other Stories", е на музикалния у нас чрез "Анимато Мюзик".

Първи сингъл е "Everywhere I Go".

Последната продукция на един от най-обичаните и лирични гласове както у нас, така и в целия свят, е вдъхновена от приказка за любовта и загубата от 18 век, която се случва в малкото крайбрежно селце Муунфлийт. Създадената преди много години история става толкова популярна, че днес вече е адаптирана за филм, две телевизионни поредици, както и за театрална и радио пиеса. В своята интерпретация Крис влага всичките си музикални умения, комбиниращи класическия, фолк и хоровия жанр в песни, станали негова запазена марка – красиви балади, плюс поп и рок парчета, преплетени и с разказ, който ще отведе слушателя на магическо пътешествие, изпълнено с емоция и създаващо неповторимо филмово усещане.

Дискът предлага 19 съвсем нови оригинални композиции. Шест от тях в "Moonfleet And Other Stories" разказват "другите истории" от заглавието и са на различни теми – от Мона Лиза на Леонардо да Винчи, през загубата на невинноста, по история на Оскар Уайлд, приказка за войната, ангела-пазител, както и убедителна музикална позиция за жестокостта в Иран.

Както MySound.bg вече отбеляза, това е място, към което музикантът проявява дълбок интерес.

От самото начало изпълнителят знае, че този проект ще е огромно предизвикателство, но крайният резултат му носи и несравнимо удовлетворение. "Музикално стигнах на места, където не съм бил преди. Беше изключително сложно. Но сега знам, че съм създал нещо, с което се гордея и съм много развълнуван да мога да представя албума и на живо пред феновете", казва вокалистът.

С близо 50 милиона продадени копия от албумите си по целия свят и многобройни разпродадени шоута Крис де Бърг е циментирал статуса си на истинска суперзвезда. Изпълнителят на "Lady In Red" е сред от най-обичаните световни гласове в България. Той продължава да радва и увеличава феновете си с всичко, което прави и със сигурност това ще се случи и с новия албум "Moonfleet And Other Stories", прогнозират спецове.

Траклист:
 
1.  The Moonfleet Overture
2  "The Village Of Moonfleet..." (Narration)
3. The Light On The Bay
4. Have A Care
5.  "For Two Days And Nights..." (Narration)
6. Go Where Your Heart Believes
7. The Escape
8.  "And So It Was..." (Narration)
9. The Days Of Our Age
10. The Secret Of The Locket
11.  "With Heavy Heart..." (Narration)
12. My Heart's Surrender
13. Treasure And Betrayal
14. Moonfleet Bay
15. The Storm
16. Greater Love
17. "In The Years That Followed..." (Narration)
18. The Moonfleet Finale

- Other Stories -
 
19. Everywhere I Go
20. The Nightingale
21. One Life, One Love
22. Why Mona Lisa Smiled
23. Pure Joy
24. People Of The World

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички