Криско се развихря в София и Панагюрище


Криско се развихря в София и Панагюрище

6405

Криско заедно със своя колега и приятел - Ди-Флоу (D-Flow), замислят голямо черно парти в столицата довечера.

Мястото на купона е клуб Sugar. Криско ще изпълни най-големите си хитове, както и новите парчета с D-Flow. Освен дуетите с Криско, Ди-Флоу ще представи за първи път и новите си проекти.

"Очакваме да се получи яко парти. Обещаваме незабравима вечер с най-яката музика, най-яките мацки и най-готините хора, не е за изпускане", не крие Криско.

Междувременно и други почитатели очакват неговата изява. За феновете в Панагюрище има добра новина, съобщи главният културен експерт в общината -  Магдалена Македонска. Датата вече е определена, а участниците са потвърдили присъствието си. На 20 август от 20 часа на площад "20 април" жици ще опъват Конкурент, група Аявис и Дичо. Специално участие в концерта ще вземе и Криско, който ще представи съвместното си парче с Конкурент.

"Песента я направихме бързо, много е забавна и оригинална. Получи се много добре и първите, които ще я чуят, са присъстващите на площад "20 април". Концертът е идеална възможност да я промоутираме песента си", обяснява Криско.

"Заглавието е много закачливо и съм сигурен, че лесно ще се запомни", споделя още той, но пази името на изпълнението в тайна до самото събитие.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички