Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Кристина Димитрова дава най-доброто от себе си


Кристина Димитрова дава най-доброто от себе си

5132

Кристина Димитрова ще представи своя албум "Super Hit" в "Гранд Де Лукс" от 19.30 ч. довечера, съобщиха издателите на проекта - "БГ Арт Къмпъни".

За партито певицата специално изчака да се върне от САЩ нейния любим колега и дуетна половинка Орлин Горанов. Още дузина колеги са потвърдили, че ще уважат поп звездата, допълниха от музикалната компания. Те подчертаха, че с издаването на настоящата антология изпълнителката удовлетворява молбите на своите фенове да бъдат пренесени от грамофонните плочи и касети от недалечното минало в настоящето хитове като "Добре ми е така", "Вчера, днес и утре", "В дългия ден, в дългата нощ", "Рицар без броня", "Мона Лиза" и други.

Един от ВИП-гостите се очаква да бъде министърът на културата Вежди Рашидов. По традиция издателите от "БГ Арт Къмпъни" обещават ще се погрижат промоцията да протече не като обикновено събитие, а като празник на българската песен въобще.

Те са отправили покани до изпълнители от златните поколения в родната поп музика.

Представянето на "Super Hit" ще бъде осъществено с помощта на трима водещи. Първият – Богдан Томов, ще анонсира песните от най-ранните години на кариерата на Димитрова. Двамата певци са състуденти от Естрадния отдел на Българската държавна консерватория.

Вторият е текстописецът Иван Тенев, който ще припомни времето на стремглавия възход и утвърждаването на певицата сред най-големите имена в бранша у нас. Въпреки че двамата с Кристина са семейни за няколко години, а разведени понастоящем, те продължават да работят над общи творчески проекти и до днес. Третият водещ – колегата Теди Георгиев, ще илюстрира последните години от изявите на Кристина Димитрова, в които двамата често пътуват за участия.

Атрактивната певица ще се появи в костюми на водещи български дизайнери, посъбрала естествен загар от посещението си в Куба.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички