Крум Савов и Мария Агапиу отпаднаха от Dancing Stars


Крум Савов и Мария Агапиу отпаднаха от Dancing Stars

5391

Третите елиминации в "Dancing Stars" 2 се състояха снощи.

След края на зрителското гласуване стана ясно, че за оставане в шоуто ще се борят Графа и Юлия Андронова, Аксиния и Стоян Стоянов и Крум Савов и Мария Агапиу. Влади Ампов – Графа и неговата партньорка попаднаха на елиминации, въпреки че имаха по-добри резултати от Тодор Кирков и Петя Димитрова.

Спортният журналист обаче си спечели неприкосновеност преди седмица и така неговото място зае Графа. Трите двойки дадоха най-доброто от себе си, като журито ги награди единствено с позитивни коментари за техните изпълнения, защото истинските си оценки звездите получиха от зрителите на "bTV". 

Така след танците стана ясно, че Аксиния успя да събере най-голям зрителски вот, а Крум Савов и Мария Агапиу - съпругата на Памбос не успяха да убедят феновете, че имат място в него и се сбогуваха с надпреварата.

В края на шоуто снощи стана ясно, че Мария Гигова ще отсъства в продължение на две седмици заради заседание на Международната федерация по гимнастика и конгрес на Европейския съюз по гимнастика.

Нейното място ще бъде заето от нов член на журито, чието име ще стане ясно по време на четвъртия кръг в "Dancing Stars" довчера.

Преди сблъсъка на трите двойки, зрителите на "bTV" видяха и „груповата терапия”, която Мадлен Алгафари организира на звездите и техните партньори през седмицата.

Зад кулисите пък психоложката сподели, че шоуто й дава шанс да преоткрие различната жена в себе си чрез превъплъщенията в танците, като затова й помагат и различните роли, съпътствани от различни стайлинг визии.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички