Къде е Нина Николина?


Къде е Нина Николина?

5626

Нина Николина ще бъде гост в поредното издание на „Търси се…”

Ток-шоуто е от 11 ч. по "bTV" днес, 12 септември.

Зрителите ще научат любопитни подробности от личния свят на певицата, който тя ревниво пази в тайна, издадоха от екипа на предаването.

Една от най-емоционалните срещи е с нейната майка Росица, която е музикален педагог. Именно от нея Нина е наследила таланта си и любовта към народната музика. Майка й ще я предизвика да изпее за зрителите любимата на двете народна песен, която пеели на четири гласа всички от семейството,  пътувайки за ваканциите в детските й години.

За първи път зрителите ще видят и сестрата на Нина Николина - Мая, с която също имат много силна връзка. Като деца тя „тормозела” певицата с непрекъснатото учене на любимия й френски език. В "Търси се..." Нина получава от нея предизвикателство да изпее един френски шансон.

Най-вълнуващата среща за певицата ще бъде с малкия й племенник Виктор, когото тя обожава. Как се справя в ролята на леля и готова ли е да имат дете  с приятеля си Максим, също става ясно от шоуто.

Каква е Нина според най-добрата й приятелка - журналистката Диана Алексиева, и дали ще успее да се справи с музикалната провокация, да си припомни как е свирила на контрабас?

Щрих към портрета на Николина ще прибави и нейната дуетна половинка, музикантът Калин Вельов. Той признава, че често си позволява да избира сценичните тоалети за нея. Друг неин близък приятел, политикът Емил Кошлуков, на шега ще се оплаче, че Нина много се бърка в личния му живот. И е една от причините той да няма сериозна приятелка.

Последната изненада за гостенката е свързана с годините й като певица в Ку-ку Бенд. В студиото Меги и Нели ще я срещнат с най-добрия й приятел от екипа на Слави, сценариста на шоуто, Ивайло Вълчев, с когото вече не се срещат толкова често.

Двамата ще си спомнят най-незабравимите мигове и смешни случки от времето, когато са работили заедно и са се забавлявали извън телевизията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички