No More Many More с ново видео и сингъл в "Тънка червена линия"
Официално подгряващо парти за концерта на Austere в София
Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"

Лили Иванова гушва 20 бона на Нова година


Лили Иванова гушва 20 бона на Нова година

9246

По празниците тарифата на примата Лили Иванова ще надмине 20 бона, разкрил пред „Шоу” осведомен източник от артсредите.

Срещу тази подобаваща за ранга й цифра БГ-примадоната е склонила да извиси глас дори в компанията на сръбкинята Весна Змиянац и младия гръцки изпълнител Ставрос Ливикос.

Тримата са част от програмата на грандхотел „Варна” за новогодишната нощ. Лили по традиция обича да пее в морския град, където дори си купи апартамент, за да не й се налага да отсяда по хотели.

Хонорарът, който певицата ще получи, е тайна, но се знае, че през благодарния за банковите сметки декември тя не се навива на участие за по-малко от 20 хилядарки. Собствениците на Гранда вероятно са й обещали колосална сума, за да се съгласи Лиленце Пиленце, която ненавижда поп-фолка, да застане на една сцена с Весна.

С най-висок хонорар от по-младото поколение се гордее Мария Илиева. Тя обикновено весели почитателите си за 7 бона на вечер. Говори се, че напоследък изпълнителката на „Искам” се опитала сериозно да увеличи доходите си и обявила на организаторите на столично светско събитие тарифа от 12 хилядарки за няколко песни. Тя обаче им се видяла прекалено висока и вместо Мария опитните бизнесмени ангажирали по-скромна в мераците си певица.

Четири бона пък вече искала Аксиния. Нина Николина се класира веднага след нея. Когато е солово, врачанката прибирала по 3 500 лв., но в комплект с Калин Вельов си разделяли само по два бона.

Над 6 хиляди се оценил наскоро Влади Ампов-Графа. Срещу същата сума желаещи можели да си позволят да се наслаждават на Дони и Нети. Цената на бургаската изпълнителка Тони Димитрова и любимката на Фидел КастроЙорданка Христова, е 5 500 лв.

Камелия Тодорова, въпреки някогашните си претенции да става световна звезда, кандисвала да погали с джазинтонации ухото на феновете си за 4 500 – малко отгоре върху парите на 20-годишната Аксиния.

Никоя от поп-фолк изпълнителките не може да стигне по хонорар за участие Лили Иванова, като изключим Азис, който обаче ще е „пас” по Нова година, но като се прибавят и банкнотите, които феновете пъхат по деколтетата им, поп-фолк певиците излизат на добра печалба.

Според хора от „чакарака” бранша, Ивана искала 12 бона в брой, за да весели почитателите си в извънпразнични дни. Глория се опитвала да я догонва с около 7 хилядарки, а на по-малко пари кандисвала Преслава.

Според източници на седмичника обаче някои от цитираните хонорари на поп-фолк звездите са мит. Никоя от тях не е договаряла повече от 2 бона за участие, а по-голямата част от прихода им всъщност бил от бакшишите в пазвата.

Какво направи Азис? Той обяви хонорар 10 000... евро. Костинбродският славей нарочно надул цената си предпразнично, за да не бъде затрупан от многобройни предложения за работа и категорично отказал да пее по кръчмите на Бъдни вечер. Певецът призна, че смята да събере в софийския си дом своите близки, за да отбележат празника. И още: че за пръв път тази година на софрата му няма да присъства Китаеца, за сефте ще мине и без обичайните приятели на Азо, които редовно присядат край неговата маса.

Коледа е семеен празник и затова ще сме само най-близките. С приятели ще съм на Нова година”, обяснява прищявката си изпълнителят.                     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички