Лили Иванова изкара 30 000 лева по Свети Валентин


Лили Иванова изкара 30 000 лева по Свети Валентин

5628

Около 30 000 лева донесе Свети Валентин на Лили Иванова, писа "Шоу".

В нощта на влюбените дамата на българската естрада направи феерично двучасово шоу в пиано-бара на суперлуксозния грандхотел "Велинград" в едноименния спа-център. Едновременно с това беше поставен и нов ценови рекорд. Входното билетче за всеки посетител се закова на 100 лв., от което се формира и хонорарът на певицата. 300 влюбени, сред които и ВИП-гостите, си платиха входната такса.

Сред тях, по непотвърдена информация, не е бил само собственикът на комплекса Лука Луканов. Почти всеки от гостите се беше въоръжил с ефектно опаковани скъпи букети за примата. Огромният куп китки, струпани на подиума само два часа по-късно, според свидетели, поели обратно към цветарските магазини.

Самото шоу премина при драконовски мерки да сигурност. Достъпът за журналисти бе абсолютно забранен. Подстъпите към хотела бяха завардени от велинградски и пазарджишки полицаи. Двайсетина бодигардове от частна охранителна фирма изземаха камери, фотоапарати и телефони със записващи устройства, твърди репортер на изданието.

Въпреки високата входна такса и наистина прекрасния саунд, акомпаниращото трио от саксофонист, пианист и цигулар не можа да убеди посетителите, че не слушат предварително монтиран запис.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички