Лили Иванова: Мадона е продукт, аз не съм


Лили Иванова: Мадона е продукт, аз не съм

4976

Лили Иванова определи Мадона (Madonna) като “най-сполучливия продукт на американския шоубизнес”. Тя призна пред Би Ти Ви, че не е била на неотдавнашния концерт на Кралицата на попа в София, но с удоволствие би отишла да види и да чуе Тина Търнър или пък Елтън Джон.

 

“Аз не съм ничий продукт. Никой не стои зад мен. Всичко съм постигнала сама”, заяви примата на родната естрада. Тя сама контролирала всичко около участията и концертите си, включително декора, осветлението, камерите и сценографията.

 

Лили Иванова не е присъствала на грандиозното шоу на Мадона на 29 август. Обясни отказа си да даде стотина лева за билет с религиозна преданост. Не можело в деня на свети Йоан да се провеждат разгулни прояви.

 

Запитана вчера в студиото на “Тази сутрин” как пее Мадона, Лили поясни: “На плейбек, както много хора по света.”

 

„Всеки си има свои недостатъци. Аз не мога да критикувам никого. Всеки отговаря за себе си”, каза още българската попдива.

 

Лили Иванова разкри, че на концертите на 6 и 7 октомври в НДК ще има и нов репертоар, в който ще включи и песен на френски.

 

Най-новата песен на звездата пък е на Бисер Иванов. Текстът е на Нора Караиванова, позната на зрителите от "Мюзик айдъл 2". Идеята за стила на клипа „Сам” е изцяло на Лили Иванова, като вдъхновението й дошло от костюмите, по които поръчала музиката.

 

“Приемам много критики, но зависи кой ме критикува - ако е господин Никой, това не ме интересува”, каза още Лили и добави: “Обичам да ме учат все още - дори когато записвам песните си или репетирам.” Като човек на реда и дисциплината тя призна, че харесва Бойко Борисов и изрази увереност, че той ще се справи.

  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички