Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Лили Иванова щe звучи от сцената на Bailando


Лили Иванова щe звучи от сцената на Bailando

5161

С песни на Лили Иванова ще започне новата седмица в благотворителното шоу Bailando - сцена на мечтите.

За тебе бях”, „Експрес танго” и „За да те има” са само някои от най-любимите песни в кариерата на българската естрадна прима, които зрителите ще чуят в изпълнения на седемте двойки мечтатели довечера.

С отговорна музикална задача са се натоварили Нели Рангелова и Венци Миланов, които продължават да пеят за мечтата на момчето да завърши висшето си образование. Те ще трябва да изпълнят „Ветрове”, песен, за която професионалист като Нели със сигурност ще трябва да даде добър тон на неопитния Венци. За сбъдването на своя блян, оперният певец Юлиан Константинов и Иглика Радилова са подготвили „Ти сън ли си”. Двойката мечтатели участва в благотворителното предаване, за да може Иглика да заведе деца от Българския съюз на трансплантираните на 17-е Световни игри за трансплантирани в Швеция.  

Стари мой приятелю”, която добре познаваме в изпълнение на Васил Найденов (на снимката с Йорданка Христова и Татяна Лолова) и Лили Иванова, е поверена на една от най-гласовитите двойки в BailandoБогдана Митова и Дидо от D2. Двамата участват за изграждане на достъпни къщички за хора с увреждания в град Павел баня. Веднага след като научи оценките за изпълнението си, Дидо ще трябва да „пренастрои струните си” защото заминава на 4-дневно турне в Турция. Фронтменът на D2 и останалите членове на групата ще участват на едно от най-големите рок събития в южната ни съседка.

Сред другите дуети са оцеляващият Краси Каракачанов с Рада Рачева и Васил Петров с детето-чудо Нели Солакова. „Пресният” тандем Вики Терзийска от Мастило и Крис Григоров са подготвили "За тебе бях". Пени О`Съливан и Свилен от Остава, които всеки  път изумяват с професионалното си звучене, са изрепетирали за "Щурче" по текст на Найден Андреев и Дамян Дамянов.

Последното издание на Bailando, при което си тръгна танцовият дует Любомир Ковачев - Светлана Такева и пеещите Иво Инждев с Теодора Недялкова, ще се запомни като едно от най-емоционалните. Почти час след края на живото предаване, фенове на двете двойки, които присъстваха в залата, споделиха подкрепата си с тях, което допълнително трогна отиващите си участници от благотворителното шоу.  

От днес излъчванията на Bailando ще бъдат в понеделник и четвъртък, а зрителите ще могат да подкрепят участниците още в самия ден на тяхното изпълнение. Веднага след представянията си мечтателските двойки ще бъдат класирани по резултата даден им от журито. Още същата вечер двойките, събрали най-ниски оценки ще излязат отново на сцената, за да могат зрителите да решат дали да продължат в Bailando.

Подкрепата за всеки един от участниците става чрез изпращане на есемес (0.25 лв. без ДДС към M-tel и Vivacom и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите.  

Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички