Liqueur по ноти наливат в Добрич до 15 август


Liqueur по ноти наливат в Добрич до 15 август

5032

Дискотеката, за която всички говорят това лято, е подвижният "Liqueur". А сцените й, разположени на колелета, са в Добрич от оня ден.

След като в продължение на няколко месеца най-запалените денс маниаци от Пловдив и Варна станаха част от соченото за най-грандиозно събитие на сезона, сега наред са феновете от Добрич. Те ще купонясват с "Liqueur" до 15 август.

Съоръжението е разположено пред хотелски комплекс „Хиподрума”.

В продължение на 20 дни жителите и гостите на града ще имат възможността да купонясват от 22.00 часа всяка вечер. Докога ще продължи партито, зависи единствено и само от посетителите. Специално за гастрола си в Добрич диджеите на подвижния "Liqueur" са приготвили уникален микс от денс хитове.

От мениджмънта не са забравили и поп-фолк феновете. Заедно с подвижния "Liqueur" към веселбите ще се присъедини и първият подвижeн поп-фолк клуб "INOX". В него почитатели на кръшните ритми ще се забавляват до зори с микс от ретро и нови хитове в жанра.

Подвижният "Liqueur" е авангарден музикален и социален проект, създаден за младите хора в България.

Уникална не само за у нас, но и в световен мащаб дискотека на колелета.

Тя е автотехническо съоръжениe - модерна композиция от четири чисто нови нарочно оборудвани камиони, които с помощта на специални механизми се сглобяват в единно помещение.

Проектирана е съобразно изискванията за действаща дискотека и е шумоизолирана. Разполага със собствени генератори за електрическа енергия, климатици, аспирация, най-съвременна музикална и озвучителна техника. Стартирането на проекта е плод на творчеството и професионализма на десетки специалисти - инженери, озвучители, химици, художници, дизайнери, PR-специалисти, аниматори, музиканти, дисководещи, певци и др.

Турнето ще продължи 240 дни в 208 български града. В него ще вземат участие много български изпълнители.

Основната идея на пътуващата дискотека е да осигури достъп на младите хора от всяко кътче на България до стойностната БГ музика и да ги въведе в културния живот, уреждайки им среща с техни любими изпълнители, музиканти и артисти от всички стилове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички