Live From Buena Vista – The Havana Lounge и във Варна


Live From Buena Vista – The Havana Lounge и във Варна

5561

Шоуто Live From Buena VistaThe Havana Lounge ще се състои и  в ДКС Варна, зала "Конгресна”, на 11 февруари 2010, ден след изявата в столицата.

За първи път жителите на морската ни столица ще се насладят на екзотичните артисти, които пристигат по покана на "Loud Concerts".

Конгресната зала ще се превърне в истински кубински клуб от 50-е години на миналия век, като събитието ще разпали страстите и емоциите на публиката в ритъма на салса и чан-чан. И няма да е нужно да знаеш стъпките, за да танцуваш, заричат се организаторите.

Изпълнителите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат до край на сцената” е тяхна запазена марка, пристигат в България в познатия звезден състав.

С централна роля в шоуто е уникалната Тереса Гарсиа Катурла (Teresa Garcia Caturla) (от групата Афро-Кюбън Ол Старс) и Julio Alberto Fernandez (от Буена Виста Соушъл Клъб (Buena Vista Social Club).

Младата Maria Viktoria Rodriguez ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo “Peruchin” Argudin.

Билетите за концерта във Варна тръгват в продажба от утре на цени от 20 до 45 лв. Предвидени са и ограничен брой ВИП-билети, които ще могат се поръчат единствено от централния офис на "Eventim.bg".

Местата за продажба на пропуски във Варна са: касата на ДКС, зала "Конгресна”, и в мрежата на "Eventim.bg", магазините на "Germanos", "Пикадили" и "Техномаркет".

Формацията се събира през 2003 като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти от оригиналната група (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Афро-Кюбън Ол Старс (Тереса Гарсия Катурла, ГийермоРубалкабаГонсалес) заедно с други инструменталисти и певци като Томас „ПангаРамос, АдалбертоКанделитаАвила, РодолфоПеручинАргудин и др.

Оттогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света.

От началото на 2010 програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички