Live From Buena Vista– The Havana Lounge с домочадието в София


Live From Buena Vista– The Havana Lounge с домочадието в София

4783

“Още по-горещо шоу ви очаква на 10 февруари в зала 1 на НДК", обеща добре познатият на българската публика Хулио Алберто Фернандес, солист на шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge.

Този път в България той пристигне заедно със съпругата си – Ребека, която обича да го придружава навсякъде.

Целият състав вече толкова е свикнал с нея, че по време на един от спектаклите човекът, който обявявал имената на солистите, вместо да обяви “А сега - Хулио и Тереза, казал - Хулио и Ребека!”.

Тази и още забавни истории сподели самият музикант в разговор с организаторите от "Жокер Медиа" по повод предстоящето шоу през февруари.

Роднина на другата звезда на сцената – Тереза Гарсия Катурла, ще я придружава у нас. Синът й Йохан Гарсиа, кръстен на великия композитор – Бах, е един от музикантите в шоуто.

Посланиците на кубинската култура по света, както звездите определят себе си и самия спектакъл, никога не забравят първоначалните герои от Buena Vista Social Club и основатели на Live From Buena Vista – The Havana Lounge - Рубен Гонзалес и Пио Лейва.

Buena Vista Social Club даде началото на един път – и ние и много други като нас, тръгнахме по него”, казва Хулио Алберто.

Както "MySound.bg" съобщи, пътят ще доведе екзотичните артисти отново в България на 10 февруари в зала 1 на НДК.

Билетите за шоуто вече са в продажба – ексклузивно в мрежата на "Ticketstream.bg" и в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange Center" и в Билетен център в НДК.

Цената им е от 25 лв. до 90 лв. за билет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички