Лятното турне на Фондацията с грандиозен финал в зала 1 на НДК: "Щурците на 55 г."


Лятното турне на Фондацията с грандиозен финал в зала 1 на НДК: "Щурците на 55 г."

2901

Това лято супергрупата Фондацията представи турнето си под надслов "Фондацията празнува Щурците на 55 г." в едни от най-големите градове на България.

Хиляди фенове във Варна, Бургас, Тутракан, Пловдив и в Созопол на "Аполония" имаха възможност да се насладят на едни от най-хубавите български песни на открито. Изпълниха ги великолепните Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от Фондацията. Заедно с тях на сцената се качиха легендарните Валди Тотев и Георги Марков.

В същия звезден състав на 30 ноември в зала 1 на НДК те ще сложат подобаващ финал на лятното си турне с голям концерт. "Фондацията празнува Щурците на 55 г. " в НДК е с начало 20.00 ч.. Билетите за събитието се продават в системата на Ticketportal.bg. Билети могат да се закупят още от билетната каса на зала "Арена Армеец", билетен център в НДК, книжарници Booktarding, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 35 до 70 лева. според мястото в залата.

За първи път от 5 години насам Щурците се събират заедно на една сцена, а музикантите от Фондацията обещават неповторимо изживяване за всички в зала 1 на НДК с едни от най-обичаните от поколения българи песни.

Подробности за концерта - във Фейсбук страницата на Ticketportal.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички