Лятото идва с Дийп Зоун за наградите на БГ радио утре


Лятото идва с Дийп Зоун за наградите на БГ радио утре

5264

Лятото дойде” се нарича новият хит на Дийп Зоун. Песента прави впечатление с горещо настроение, хитов денс бийт и секси акордеонен семпъл, анонсираха запознати.

Премиерата на новото изпълнение ще бъде на церемонията по раздаването на Годишните Музикални Награди на "БГ радио" 2009 на живо утре вечер. Събитието ще се състои в зала 1 на НДК. Ще бъде предавана пряко по "ЬTV", "City TV" и "БГ радио".

Дийп Зоун са замислили специално шоу за презентацията на парчето. Както става ясно от заглавието, то изцяло е посветено на горещия сезон. Жизнерадостното му настроение е особено подходящо по магистралите към морето. Интересното е, че музикантите са написали и записали песента изцяло в буса си, вдъхновени от пътуването по време на настоящето си национално турне, което продължава до края на юни, включвайки 80 изяви в цялата страна.

Музиката и аранжиментът на “Лятото дойде” са на цялата формация, а текстът е дело на Гери Турийска. През годините Дийп Зоун написаха едни от най-горещите български денс парчета за морските партита, новото им изпълнение също обещава да бъде изключително успешно, смятат купонджии.

Освен с хитовия си денс саунд и страхотна атмосфера, впечатление в “Лятото дойде” прави присъствието на секси акордеонен семпъл.

В момента групата се намира на своето пето национално турне, което минава през 40 български града. В паузите между сетовете си, денс проектът стартира и снимките към парчето “Лятото дойде”.

За първия ден, специално за видеото, в центъра на София беше докаран около 1 тон пясък, който има за цел да пресъздаде лятното настроение на песента.
Режисьор е Васил Стефанов, а продуцент - агенцията, отговаряща за всички участия и концертни изяви на проекта  – "Liqueur Management".

Пълна програма за турнето на Дийп Зоун можеш да откриеш на http://www.deepzoneproject.com/ 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички