Лорд Ъф Дъ Денс с още един концерт в Пловдив


Лорд Ъф Дъ Денс с още един концерт в Пловдив

8461

След една изцяло разпродадена зала в София на 9 юни за танцово шоу N 1 в света Лорд Ъф Дъ Денс (Lord Of The Dance), съдбата на столичния концерт последва и този в Пловдив, насрочен в Античния театър за 7 юни.

Билетите за него са напълно изчерпани цели два месеца преди началото на голямото турне на бързоногите ирландци у нас през юни. Както "MySound.bg" информира, освен София и Пловдив, то ще премине през Варна и Бургас – съответно на 3 и 5 юни.

Поради големия интерес към най-успешното танцово шоу на всички времена в Града под тепетата от днес в продажба са билетите за второ шоу в пловдивския Античен театър от 21 ч. на 6 юни. Цените на пропуските отново са между 30 до 60 лв, за ВИП-места – от 80 до 100 лв.

Междувременно утре по обяд на летище София кацат Джеймс Кийгън и Кийра Скот, изпълняващи централните роли в шоуто – съответно на Господаря на танца и Добрата героиня. Заедно с техния мениджър Питър Мърси те ще направят последни огледи и ще доуточнят организационни подробности по турнето преди да пристигнат с цялата трупа през юни.

Утре вечер ще можем да видим Кийра и Джеймс и в "Шоуто на Слави" по ЬTV, където двамата ще демонстрират класически стъпки от легендарния спектакъл на Майкъл Флетли и ще разкрият любопитни подробности около участията си в София, Пловдив, Варна и Бургас.

След участието си в предаването солистите и техният мениджър ще бъдат специални гости на ирландския пъб "J.J. Murphy's" ( "Кърниградска" 6), където ще се срещнат с фенове.

Очаква се от екипа на от софийската танцова трупа за ирландски танци Mystery Dance да поднесат специална изненада на гостите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички