Любен Дилов–син пее за първи път пред публика


Любен Дилов–син пее за първи път пред публика

4408

Любен Дилов-син е приготвил за специално изпълнение старта на "Като две капки вода".

Както е известно, първият епозод от дългоочакваното шоу в ефира на Нова ТВ бе пренасрочен от 6 март за 13 март заради обявения за национален траур ден.

Любо ще вземе микрофона и ще пее за първи път в живота си пред публика тази вечер от 20.00 ч. Познат със своя неповторим стил и специфичен говор, той е приел задачата толкова присърце, че вече цяла седмица пее, репетира и танцува. Дали ще чуем френски шансон, песен на японски или пък ще реди хип-хоп рими, ще стане ясно довечера. Известният писател и сценарист признава, че е подготвил и специална хореография, която силно препоръчва на зрителите да не изпускат, тъй като със сигурност "не бих могъл да я повторя отново".

Освен неговото изпълнение и специалната изненада, която журито е подготвило, за своя първи лайф активно се подготвят и осемте български звезди, които ще излязат на сцената Мики Маус. Милица Гладнишка ще се превъплъти в 73-годишна музикална легенда, Албена Михова ще се изправи срещу най-големия си страх - да танцува, и то качена на над 10-сантиметрови екстравагантни обувки, а един от участниците ще бъде толкова притеснен, че дори ще излезе с придружител на сцената...

Като кого ще се преобразят всички те и кои са другите двама участници, които все още се пазят в тайна, ще стане ясно в 20.00 ч. тази вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички