Любо Киров с "Ново сърце" в Sofia Live Club за 15-тия рожден ден на популярното място за жива музика


Любо Киров с "Ново сърце" в Sofia Live Club за 15-тия рожден ден на популярното място за жива музика

970

Неповторимият Любо Киров ще разтърси сцената на Sofia Live Club със специален концерт по повод 15-тия рожден ден на популярния клуб.  

Събитието предстои от 22.00 ч. на 14 юни. Празникът ще бъде повече от специален, дори двоен. По повод рождения ден на клуба, любимецът на малки и големи, певецът, изпял едни от най-големите съвременни поп хитове, ще представи ексклузивно най-новия си албум "Ново сърце". След успеха на "Целуни ме", който се превърна в най-продавания български поп албум на 2022 г., Любо Киров е готов с "Ново сърце". Отново автор на всички текстове и мелодии, той запазва творческия екип, с който работи от дълги години, а именно Ангел Дюлгеров като композитор на музика и аранжор на почти всички тракове в албума. Интересни колаборации оцветяват картините в диска с 9 песни. Участие взимат Михаела Маринова, Moreno, Жени Лечева и Иван Лечев. "Още по-зряло отношение проявихме във всички песни. Радвам се, че имам свободата да взимам смели решения спрямо музиката, текстовете и аранжиментите, които предлагаше Ангел Дюлгеров. Знам, че отново някои песни ще ви накарат истински да се радвате, дори да плачете от емоции, които аз самият преживявах, записвайки този албум!", споделя хитмейкърът. С концерт-промоцията той ще завърши цикъла от клубни участия и ще даде начало на националното си "Ново турне 2024". 

За 15 години Sofia Live Club се превърна в истински дом на музиката и стана неразделна част от културната общност на София. Утвърди се като един от водещите и най-големи клубове за жива музика в София, подарил на меломаните хиляди специални мигове с музиканти от цял свят. През всичките тези години вратите на клуба са били широко отворени и за много млади талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно, припомнят от управата на заведението.

През всичките тези години, Sofia Live Club доказа, че  винаги следва световните тенденции и е актуален във всеки аспект. Това ни провокира за тази 15-та годишнина да си подарим чисто ново лого, дело на талантливия визуален артист София Добрева Nolita, и собствен Instagram AR ефект, с който посетителите да се забавляват още повече по време на нашите събития, издават от мениджмънта на клуба.

Билети за празничния концерт - в мрежата на Eventim и партньорските каси.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички