Любовният секретар на радио Атлантик те чака


Любовният секретар на радио Атлантик те чака

5335

Както всеки февруари и тази година радио "Атлантик" се обръща към най-влюбените.

От днес до 7 февруари любовният секретар на медията приема обяснения в любов. Всички романтични думи и любовни послания ще бъдат излъчени в ефир през уикенда на 13 и 14 февруари, „опаковани“ с най-добрите любовни песни.

Всеки, който иска да се обясни в любов и да поднесе посланието си чрез ефира на радиото, може да се обади на тел. 02/ 80 9 10 77 и да го запише от 1 до 7 февруари.

До 14 февруари Свети Валентин и темата любов ще владее и онлайн зоната на "Атлантик". В уеб портала www.RadioAtlantic.net тече конкурсът „Какво е за теб любовта“.

Оригиналните си описания всеки може да изпраща на e-mail game@radioatlantic.net, а авторите на най-добрите идеи ще получат награди навръх празника на влюбените.

Радио "Атлантик" стартира през 2001 в София. Днес „Нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ звучи в ефира на София, Пловдив и Габрово.
 
Медията е част от европейската група "SBS/ProSiebenSat.1 Media", която в България притежава още радиата "Веселина", "Витоша", радио и телевизия "The Voice".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички