Мадона да не се кълчи и да пее Интернационала


Мадона да не се кълчи и да пее Интернационала

4812

Мадона (Madonna) да не се кълчи, да не се разголва и да изкара "Марсилезата" или "Интернационала" по време на концерта си в Сант Петербург на 2 август. Може също така да изпее и някоя руска революционна песен. "Варшавянка" примерно.

Това съветва отворено писмо до звездата в официални руски сайт на Руската комунистическа партия. Певицата ще гастролира в люлката на болшевишката революция от 1917, затова ще трябва да се държи прилично, смятат руските комуниски, писа в. "24 часа".

Докато изпълнява "Марш, марш вперед, рабочий народ!", не е зле Мадж да бъде облечена в моряшка фланелка и да развява червено знаме.

В писмото се припомня, че да пееш в Русия, налага известни отговорности. Ако кралицата на поп музиката се придържа към всички тези препоръки, руските комунисти обещават да отидат на концерта й.

Очаква се той да събере 50 000 зрители в Санкт Петербург.

Звездата ще пее в София на 29 август. На стадион "Васил Левски" има около 55 000 седящи места. но Мадона може да събере поне още толкова по пистата и по тревата.

За концерта все още има билети, казаха от ""София Мюзик Ентърпрайсис". Нито една политическа сила не е предявила претенции към репертоара на звездата засега.

Не е зле обаче, ако ще пее на ухо на Руската компартия, да зарадва и българската, като й припомни звученето на Гюрга Пинджурова с песента "Хей, Балкан, ти роден наш", завършва изданието. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички