Мадона и Марая Кери записват албум в памет на Джако!


Мадона и Марая Кери записват албум в памет на Джако!

4679

Суперзвездите Мадона (Madonna), Бионсе и Марая Кери ще участват в албум-трибют на покойния Майкъл Джексън (Michael Jackson).

Още дузина от най-големите музикални звезди в света са се съгласили да запишат кавър версии на песни на Краля на поп музиката, които да бъдат издадени в общ благотворителен албум.

Роби Уилямс (Robbie Williams), Лайънъл Ричи, Уитни Хюстън, Стиви Уондър и Даяна Рос засега са сигурни участници в бъдещия проект. 

Идеята възникнала от мемориалния концерт в памет на Джако. Според замисъла на организаторите, такъв албум с кавър версии, изпълнени от най-големите в поп бранша, ще бъде абсолютен хит сред феновете. Приходите от него щели да дадат възможност да се продължат благотворителните инициативи, които Майкъл Джексън подпомагал сериозно приживе.

Очаква се Марая Кери да запише за албума своя версия на „I'll Be There”. Роби Уилямс пък ще се включи с кавър на „Man In The Mirror”. Сред другите песни на Майкъл засега като версии се споменават „Rock With You”, „She's Out Of My Life” и „Bad”.

Готви се и трибют концерт на Майкъл Джексън в Лондон на 29 август, когато той щеше да навърши 51 г. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички