Мадона в конфликт с дъщеря си


Мадона в конфликт с дъщеря си

5268

Дъщерята на Мадона (Madonna) – Лурдес, вече не е онова малко момиче, което си смуче пръстчето, докато майка й се вихри пред многохилядна публика.

Времето тече много бързо и неусетно детето на певицата и някогашният й съпруг – инструкторът по фитнес Карлос Лион, порасна. Взе да се момее, да проявява характер и да не ще с... мама.

„Тя е тийнейджърка – неконтролируема, тепърва предстои да стоварва ядове върху главата на прочутата си родителка. Най-малкото защото е прихванала от нея чепатия нрав”, писа „Ю Ес Уийкли”.

Двете имали свиреп скандал неотдавна, при който Лурд се заканила да се изнесе от дома им.

Общо мнение обаче е, че тя е артистична, подобно на Мадона. Момичето посещава курсове по актьорско майсторство, а в свободното си време рисува.

Лурдес бе засечена да събира слънчеви лъчи на плажа Копакабана, Рио де Жанейро, неотдавна. „Все едно Мадона преди 25 години, пълно нейно копие е”, твърдят свидетели. Папараците нямаха никаква сгода да нащракат малката доскоро, защото й бе забранено да се появява сама на обществени места.  

Вокалистката била особено гневна, че Лурдес поддържа връзка с баща си, а тя не е в състояние да осуети техните срещи. Беснеела още, тъй като двамата си позволявали да коментират личния й живот.

Госпожица Лион не одобрявала връзката на Мадона с бейзболиста на „Ню Йорк Янкис” – Алекс Родригес. Една от препирните между майка и дъщеря била, че певицата е позволила на спортиста на присъства на концертите й – при това на първия ред, и дори го поздравила с “You Must Love Me” на шоуто си в Маями.

Лудрес имала още по-негативно отношение към Хесус Лус. Бразилският манекен, който е 28 години по-млад от майка й, е второто завоевание на Мадона след развода с Гай Ричи. Момичето се възмущавало, че влюбената му родителка не се притесня да афишира новото си гадже по ВИП-събития.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички