Майкъл Джексън бил гей?!


Майкъл Джексън бил гей?!

5095

Джейсън Пфайфър, работещ за дерматолога на Майкъл Джексън (Michael Jackson), Арнълд Клайн, твърди, че в последните месеци преди смъртта на звездата двамата са били повече от близки приятели и дори си устройвали тайни срещи.

35-годишният Джейсън бил ужасен от смъртта на Майкъл, защото според него техният роман едва започвал.

Пфайфър посрещнал последната Коледа заедно с Джако, децата му и гостенката им Кери Фишер и затова бил нетърпелив и напълно готов, когато няколко месеца по-късно Майкъл го потърсил за нещо повече.

Двамата отначало много си говорили по телефона. По-късно започнали да се срещат тайно в къща в Бевърли Хилс, наета от Майкъл.

По думите на Пфайфър, първата им любовна „среща, ако може така да се нарече” станала в неговата кола и била „кратка, но приятна”. Кралят на попа се притеснявал да не ги хванат и го предупредил да внимава.

„Мислех си, че никой друг не знае за нас двамата, но по-късно започнах да откривам, че е имало хора, които са подозирали истината”, казва Джейсън Пфайфър в интервю за сп. "Woman’s Day".

Майкъл Джексън обаче се променил значително в последните две седмици преди смъртта си и се държал сякаш знаел, че ще умре, твърди още по-изненадващо Пфайфър.

„Той напълно се промени последните две седмици. Стана твърде религиозен, твърде драматичен, изтощителен и изтощен. Беше почнал да се сбогува с хората последната седмица преди да почине. Всички се изпоплашихме от това. Започна да мисли много за миналото си в последните седмици, говореше за Бог, за календара на маите и за 2012 г., когато този календар свършва”, разказва Пфайфър.

Майкъл Джексън винаги е отхвърлял слуховете, че е гей. На онези, които се осмеляваха да го попитат за сексуалния му живот, певецът отговаряше, че няма нужда от интимност с никого.

Той беше женен два пъти и е баща на три деца, макар че биологичната му връзка с тях често е поставяна под въпрос.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички