Мале, мале: Устата с най-много номинации за наградите на Фен ТВ


Мале, мале: Устата с най-много номинации за наградите на Фен ТВ

5293

"Фен ТВ" ще връчи статуетки на отличниците в музикалния шоубизнес за 2008-а на 6 април, понеделник, под купола на цирк "Балкански".

Устата е единственият изпълнител сред мъжете с най-много номинации за годишните награди на музикалната медия – общо пет. Успешната и продуктивна година на Иван Динев, както е истинското име на музиканта, му спечели присъствие във всички важни категории - номинация за “Албум 2008” за “Face To Face”, номинация за “Видеоклип 2008” за “Мале, мале”, номинация за “Дует 2008” със Софи Маринова, номинация за “Хит 2008” (“Мале, мале”) и номинация за “Изпълнител 2008”.Сред най-любопитните е тази за изпълнител, където Устата ще си оспорва първото място с Тони Стораро, Азис, Ерик и Джордан.

Преди година тандемът Устата - Софи Маринова спечели приз за “Дует 2007”, на първите музикални награди на медията.

Днес изпълнителите отново са сред номинираните в същата категория заради хитовете “Чужди устни” и “Толкова силно”. Устата и Софи дават сериозна заявка за нов успех, но преди това ще премерят сили с конкурентите си в категорията – Бате Сашо и Тина, Таня Боева и Нектариус Сфиракис, Теодора и Тони Стораро, Сладурите.

Настоящите ВИП-съквартиранти вече подготвят тоалетите си за вечерта, в която ще заемат място в ложата на номинираните звезди. В деня на събитието те ще напуснат Къщата за няколко часа, за да присъстват на бляскавата церемония лично.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички