Марая Кери и Ник душат за дом в Ел Ей


Марая Кери и Ник душат за дом в Ел Ей

5493

Марая Кери (Mariah Carey) и съпругът й - Ник Кенън, оглеждат имоти в Ей Ей, търсейки място, което да купят.

Две версии съществуват по въпроса: първият, че вокалистката е бременна и с мъжа си желаят живот, далеч по-спокоен от този в Ню Йорк; другата е, че Мими просто иска промяна на творческия климат.

Тя е започнала подготовка по следващия си проект, наследник на успешния "E = MC2"(2008), заричат се близки до фамилията.

Съчки в огъня на предположенията, че Кери и Ник очакват бебе, хвърли фактът, че ар-ен-би примата отмени всичките свои ангажменти и планове за евентуално турне 2009, писа "Контактмюзик" неотдавна, позовавайки се на информация в "Ню Йорк Дейли Нюз".

Марая не е бременна, категоричен е нейният говорител към днешна дата.

Кери и Кенън се бракосъчетаха, имайки едва едномесечна връзка, на бахамския остров Елеутера, където певицата притежава имот, през май 2008.  

„Да имаш деца е ужасно трудно. Не мисля, че бих възпитала едно дете като хората. И изобщо не съм мислила по въпроса", сподели изпълнителката само два месеца преди това.

"Засега компанията на Джак (кучето на звездата) ми е напълно достатъчна. Едно дете би било насилие над чувствата ми, а аз няма да позволя да бъда насилвана”, обясни тогава пред списание „ОКМарая.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички