Марая Кери и Ник Кенън се развеждат


Марая Кери и Ник Кенън се развеждат

3485

Марая Кери (Mariah Carey) се развежда след 6-годишен брак.

Това огласи Daily Mail, позовавайки се на изявление на съпруга ѝ - Ник Кенън (Nick Cannon). В интервю той призна, че двамата не живеят заедно от май, пояснявайки, че причината за разрива в отношенията им не е изневяра. А просто, тъй като и в "рая има проблеми понякога", каза Кенън, цитиран от TMZ.

Водещият на музикалното шоу "Америка търси талант" добави, че в момента напълно се е съсредоточил върху възпитанието на децата, като опроверга слуховете, че раздялата им е заради негови любовни забежки.

Според таблоидите, отношенията в двойката охладнели, след като през март Ник обявил   в радиоинтервю имената на 5 известни жени, с които бил спал. Слуховете разнасят, че Марая най-много се ядосала от споменаването на Ким Кардашиян.

Кери силно ревнувала съпруга си от безбройните асистентки, които пърхали около него, и даже му назначила охрана да го държи на разстояние от напористите момичета. Близки до Кенън  твърдят, че певицата се ограждала с хора, готови да се съгласяват с нея за всичко, и той не издържал на скандалите, когато се осмелявал да ѝ противоречи.

Състоянието на Марая Кери надхвърля 500 милиона долара, а Ник Кенън има в сметката си 20 милиона. Двойката вече е обявила за продажба две от своите имения – в престижния район на Лос Анджелис "Бел Еър" и на Бахамите.

Адвокатите на съпрузите от няколко месеца преговарят за подялбата на имуществото и попечителството над децата. Окончателното решение за разтрогване на брака е взето и не подлежи на преразглеждане.

44-годишната певица и 33-годишният актьор, телевизионен водещ, рапър и продуцент минаха под венчило през 2008, а през 2011 се сдобиха с близнаци - Марокан и Монро, навръх третата годишнина от брака им.

Междувременно стана ясно, че Сиара (Ciara) и Фючър (Future) също се разделят.

Певицата зарязала годеника си заради изневяра.  Тя научила за лъжите на любимия си от няколко места и го подложила на кръстосан разпит. В крайна сметка се оказало, че Фючър наистина има връзка със собствената си модна стилистка. Искрата между тях пламнала едва няколко месеца, след като Сиара разбрала, че е бременна.

Въпреки раздялата обаче певицата обяви, че се чувства прекрасно, тъй като е разбрала за забежките на шавливия рапър овреме и сега всичко, върху което се е концентрирала, е сина й Фючър Захир. Тя го роди преди 3 месеца, кръщавайки го с артистичния псевдоним на своята половинка.

Както MySound.bg извести, Сиара и Nayvadius Wilburn, както е истинското име на артиста, се сгодиха в Ню Йорк миналата година навръх рождения ден на ар-ен-би/хип-хоп вокалистката - 25 октомври.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички