Марая не била дива


Марая не била дива

4680

Говорител на Марая Кери (Mariah Carey) възрази срещу британски ТВ канал, който описа певицата като „дива” в смисъл на самозабразавила се до абсурдност суперзвезда.

Марая гостувала за запис на кратко участие в сутрешния блок на GMTV, което оставило потресаващи впечатления у екипа на шоуто. Водещата за нещастие имала колонка в британското списание „Ню!” и описала как певицата си донесла даже собствена тоалетна хартия в студиото и как карала хора от екипа си – който бил по-голям от екипа на шоуто - да ходят пред нея заднишком, за да я подхванат, ако тя случайно се спъне.

Марая Кери беше в студиото ни миналата седмица. През годините съм чувала много слухове, че тя била дива и знаете ли какво? Те се оказаха чиста истина!”, пише водещата.

„Самата Марая беше много мила, но антуражът й от асистенти беше умопомрачителен. Двама човека се грижеха само за това да я сложат да седне на дивана ни, без роклята й да се набере, един през цялото време ходеше заднешком пред нея в случай, че тя падне и няколко се мотаха зад камерите, за да осигурят тя да бъде заснета под правилния ъгъл. А, освен това тя си донесе и собствено руло тоалетна хартия”, разкрива водещата.

Говорителят на Марая обаче нарече тези твърдения „силно преувеличени”.

„Що се отнася до антуража, всяка звезда от калибъра на Марая е обградена от работен екип и Марая даже всъщност няма повече хора, работещи около нея от която и да е друга голяма звезда”, посочи той. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички