Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Мариана Попова напуска България наесен


Мариана Попова напуска България наесен

4555

Мариана Попова потвърди в студиото на предаването "На инат" по "Нова телевизия", че смята да живее в чужбина.

"Няма къде да си карам количката с бебето и това страшно много ме ядосва. Мисля, че е достатъчно основателна причина да напусна България и това ще се случи съвсем скоро – най-вероятно наесен. С моя съпруг Ханес имаме планове да заживеем в Австрия", призна певицата, като заяви, че за работни проекти ще идва до България, тъй като от Виена до София е само час и половина.

Мариана разказа на Марк за новия си дуетен албум "Предай нататък" и за идеята на поредния й дует с Орлин Горанов "Все така". Тя отрече клипа на парчето, режисиран от Ники Скерлев, да е провокация към медиите и се ядоса, че по телевизиите избирателно пускат именно откъса от видеото, където са кадрите с Георги Първанов.

"В този клип присъстват Теодосий Спасов, Ибряма, Стефка Костадинова, Румяна Нейкова, Стефан Данаилов и куп заслужили артисти, но всички обърнаха внимание само на политическата част на видеото", не скри учудването си Попова. Марк обаче я контрира: "Съгласи се с мен, че всичко това е напълно естествено, защото слуховете за теб и президента тъкмо утихнаха и ти сега слагаш кадри с него в новия си клип. Това да не е PR ход от твоя страна?". Попова твърдо отрече. "Не, не е PR ход. Факт е обаче, че никой не обърна внимание на световните шампиони. Всички медии говорят за това, че моят предполагаем любовник е във видеоклипа. Жалко наистина!", сподели вокалистката, като призна, че нарочно е сложила Първанов в клипа си, за да му обърнат повече внимание и точно така се е получило.

На въпрос на водещия Марк кои са постиженията на Георги Първанов за България, заради които го е наредила сред останалите велики българи във видеото, певицата отговори, че не твърди, че президентът е велик и не притежава световен рекорд, но допълни: "Хайде да си кажем честно, че Георги Първанов е единственият демократично избран президент в България, който изкарва два мандата подред. Второ, той ни представя пред света, никога не ни е излагал, винаги се е справял добре, защото е един умен и ерудиран политик. Той е институция. Защо трябва да има някаква по-сериозна и по-основателна причина?". Мариана потвърди, че би се включила отново в подкрепа на проект на настоящия президент, независимо, че той самият няма право да се кандидатира за трети мандат.

Попова за първи път от години насам застана на една сцена с Дани Милев в края на предаването, с когото отдавна са в хладни отношения. Двамата изпяха един от дуетите си - "Сънувай ме", с който спечелиха заедно "Бургас и морето" през 2005.

Днес Марк О’Селски остава на музикална вълна и ще посрещне една своя любимка, която пее в студиото му всяка вечер - Поли Генова. Представителката на България за тазгодишната "Евровизия" ще покаже на зрителите чисто новия си, още парещ клип на парчето "На инат" и ще го изпее на живо в студиото на едноименното предаване.

Пред любимото си магаре Поли ще разкаже защо е тъжна напоследък и откъде идват тъмните облаци, които са се скупчили над главата й, какво се налага да прави на инат в момента и как върви подготовката за конкурса следващия месец.

Всичко това ще стане от 23.00 ч. довечера. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички