Мария Илиева превърна зала 1 на НДК в Любов


Мария Илиева превърна зала 1 на НДК в Любов

1140

Както MySound.bg писа, националното турне на Мария Илиева "Любов" приключи в зала 1 на НДК онази вечер.

Популярната певица изнесе близо тричасов музикален спектакъл, за който ще се говори дълго. Ако една дума може да опише атмосферата в залата, тя би била Любов.

Глас, присъствие, заряд, емоция – Мария Илиева надхвърли всички представи за висококачествена музикална продукция. Уникалният сценичен декор, за който се погрижиха Rental Media Group, и впечатляващата мултимедия, дело на Elektrick.me, допълниха по впечатляващ начин музикалното преживяване.

Ударно начало на концерта даде женският народен хор Ваня Монева, който разчувства публиката с изпълнението си на "Дельо хайдутин". Още с излизането си на сцената Мария Илиева даде заявка, че вечерта ще надмине всички очаквания.

Михаела Филева, Графа, Живко Петров, Миро и Любо бяха специални гости на концерта. Трио Тринити, които изпълняваха беквокалите, представиха авторската си музика за пръв път на сцената на зала 1 на НДК. В обособена бавна част Мария Илиева остави публиката без дъх с изпълненията си на "Сама" и "Любов" под акомпанимент на Живко Петров, "Остани тази нощ", както и най-новия сингъл в дует с Миро – "Ако утре няма днес".

Мария  смени три тоалета, дело на Радичев. В края на концерта сред нестихващи аплодисменти певицата изказа възхищението си от присъствието на толкова много деца в залата, които в действителност са много по-млади от голяма част от песните ѝ. Съвсем спонтанно певицата ги покани на сцената за изпълнението на "Играя стилно".

Два биса, безапелационна любов и признание от феновете сложиха край на националното турне на Мария Илиева, което премина през 14 български града

Десетки хиляди се насладиха на безкрайния талант на българската поп дива, фантастичната музика, поднесена от нея и бенда ѝ, и огромната любов, с която бяха препълнени всички зали.

Снимка: Нели Куртева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички