Мария Илиева стартира 2009 с поредица от клубни концерти


Мария Илиева стартира 2009 с поредица от клубни концерти

5247

Мария Илиева започна 2009 ударно - с поредица от концерти в страната.

В рамките на тази и на следващата седмица вокалистката ще радва своите фенове в клубове от веригата „Ликьор” в Пловдив (13 януари), София (14 януари) и Варна (15 януари).

Певицата е заложила на най-хитовите парчета от албума си „Идвам към теб”, както и на номер едно синглите oт проекта „Лунен сън”.
 
Мария сподели, че в момента, освен върху клубните участия, се е концентрирала и върху подготовката на своя следващ диск. Концепцията за предстоящия музикален проект е той да бъде разделен на две части. В първата песните ще бъдат с акустично соул звучене, а втората ще представя ремиксираните от български и световни диджеи клубни версии на всяко едно от парчетата.

По този начин изпълнителката влиза в ново артистично амплоа чрез специфично съчетание между нежността на акустичната музика и заложеното в ремиксите модерно клубно звучене.
 
Успоредно с работата по предстоящия си албум, Илиева подготвя редица нови проекти, свързани, както с нея самата, така и с промоутирането на новите артисти от лейбъла „Стерео Стая”.

В края на месец януари тя ще заснеме специална фотосесия. Локацията на снимките засега остава в тайна, както и самата концепция на фотосесията. Освен с нова визия, Мария Илиева ще изненада публиката и с напълно обновен сайт, на който ще могат да бъдат видяни ексклузивни кадри от процеса на снимките, както и всички новости около чаровната певица.  
 
Снощи Мария пя в Пампорово.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички